23.2.2019 Turnaus ”Masala square garden”

Kausi lähestyy loppua ja ensimmäiseen peliin saatiin kaksi kenttää paikalle. Jarppi vietti ansaittua talvilomaa ja Nilo toimi tuuraajana kokoonpanon suhteen. Masalan NHL kaukalo teki selväksi ettei taitoa juuri tarvittu, vaan kova asenne kaksinkamppailuihin oli avain asemassa. Hieman jännitettä oli ilmassa miten joukkueen tärkein pelaaja oli toipunut paskataudista. No onneksi heti nähtiin, että kaikki on kunnossa ja Osku torjui heti alkuun Kontun one timer laukaukset. Manni aloitti pelin maalitehtailun ja ensimmäisen erän jälkeen tasatilanteessa tauolle. Toisessa erässä tapahtui jotain ihmeellistä, jossa Kontu mussutti tuomareille ja LOL pelaajat jäähyille. Yhteensä 8min. istuttiin ja yksi YV maali Kontu pystyi tekemään. Nilo ja Manni (RL) onnistui maalinteossa ja näin päästiin 3-2 johdossa kolmanteen erään. Jäähyt saatiin pois, mutta Kontu tuli tasoihin ajassa 33.43. Tiukkaa vääntöä kaukalossa ja Jamon onnistumisella päästiin maalin johtoon ajassa 40:01. Kontu pystyi hyvin puolustamaan ja tarvittiin Teemun syöttö, joka tuli vastustajan maalin yli ilmassa ja Jake rynni hallitusti tekemään tärkeän maalin 43:14. Kontu haki vielä rohkeasti kavennusta ilman maalivahtia, mutta Max livahti vielä läpiajoon ja peli naulattiin ajassa 43:53.

Ensimmäiseen peliin meni paljon energiaa ja tunnin tauolla vastustajana Tiikerit, joka tutusti osaa vauhtia pitää yllä. Lisäksi vielä ensimmäisen pelin leijona Manni ei päässyt toiseen peliin. Eli kahdella kentällä ja kolmella pakilla lähdettiin Tiikeri peliin. Järkevästi lähdettiin pelaamaan Nilon AV- maalilla sekä Max:in YV- maalilla mentiin erätauolle. Jäähyistä ei pääsy eroon toisessakaan pelissä ja esim. yleensä joukkueen ”puhtain” pelaaja Ville sai 3x2min. huilia. Tiikerit sai toisessa erässä kavennus maalin ja toisaalta LOL olisi voinut pelin ratkaista vastahyökkäyksillä. Tolppa, 2x ristikko sekä muutama läpiajo ei tuonut tulosta. Ajassa 34:00 Tiikerit tuli tasoihin ja peli oli jälleen tasan. Max sai jäähyn ajassa 41:55 vaarallisesta pelaamisesta, jossa vastustajan maalivahti yritti Max:sia taklata maalialueen ulkopuolella. Tiikerit YV- maali tuli 42:04 ja näin ensimmäisen kerran pääsivät johtoon. LOL otti aikalisän 43:07 ja vastustajan hyökkäyspäästä oli aloitus. Eli heti otetiin Osku vaihtoon ja 6 pelaajalla lähdettiin tasoitusta hakemaan. 43:39 Tiikerit sai jäähyn ja LOL sai jatkaa 6-4 vastaan. Ajassa 43:43 YV- maali Kimi onnistui raitin pelaajaan paikalta laukaisemaan maalin kattoon. Ajoituksen jälkeen sai vielä Tiikerit hurjan minuutin pyörityksen LOL:in maalille, mutta yhtään laukausta onneksi eivät saaneet aikaiseksi.

Ihan hyvä lopputulos tuli saldoksi eikä helppoja pisteitä tässä sarjassa ole saatavilla. Edustus taisi ottaa ikä miehistä mallia, miten pelit ratkaistaan viimeisten minuuttien aikana. LOL:lla tulee olemaan sarjan tiukin loppuohjelma, jossa kohdataan kaikki kärkijoukkueet. Hyvä on, että saadaan laittaa oma lusikka sekaan mitali- taistoihin.