LoL 5-4 Masha

Takaisin

Arenaliigan pelit ovat edenneet siihen vaiheeseen, että alkulohko on pelattu ja joukkueet ovat jaettu ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

Lolli oli saapunut otteluun kahdella viisikolla, joka on näissä peleissä melkein paras mahdollinen kokoonpano.

Lollilaiset menevät vajaassa kymmenessä minuutissa 3-0 johtoon, jonka jälkeen selät suoristuivat täysin ja vastustaja päästettiin peliin mukaan.

Sekavan toisen ja kolmannen erän jälkeen lollilaiset voivat vain huokaista helpotuksesta, että tappiota ei tullut – Kiitos loppuhetkien maaleista!

1. erä 3-1

03:02 1-0 (A. Torkkola, T. Torkkola), 04:41 2-0 (A. Torkkola, Masalin), 10:46 3-0 (Kangastie, – ), 12:37 3-1

2. erä 0-1

16:42 3-2

3. erä 2-2

32:43 3-3, 40:37 3-4, 42:02 4-4 (A. Torkkola, Masalin), 44:42 5-4 (Tapio, Kangastie)