SBS Simdax 2-13 LoL

Takaisin

Kauden seitsemäs eli kolmanneksi viimeinen turnaus pelattiin lauantaina Masalassa. Lohko on ollut erityisen tasainen, niin kärjen kuin keskikastinkin osalta. Olisiko pesäeroa joukkueiden välillä vihdoinkin tulossa?

Lolli joutui lähtemään turnaukseen hiukan ohkaisemmalla materiaalilla, kun peräti  neljä hyökkääjä oli poissa! Erityisesti molempien Torkkolaiden poissaolot hiukan mietityttivät. Niinpä valmennus oli nostanut pakkikalustoa paikkaamaan hyökkäysvajetta. Lolli lähti otteluun kahdella sentterillä, kolmella hyökkäysviisikolla ja kolmella pakilla.

Valmennuksen kaninnostona voidaan pitää koko kauden loukkaantuneena ollutta Jippo Laitista, joka heitettiin kolmoskentän laitahyökkääjäksi!

Ottelu eteni tasasissa merkeissä noin puolentoista erän verran, kunnes alkoi Lollin maalishow ja vastustajan väsyminen. Toinen erä päättyi 1-6 Lollille. Kolmas erä olikin sitten totaalista vastustajan teurastamista, erä meni Lollille peräti 1-7!

SBS Simdaxille pitää kuitenkin nostaa hattua siitä, että joukkue pelasi loppuun asti taistellen. Loppunumerot eivät anna täyttä kuvaa Simdaxin joukkueesta, koska heille tämä ottelu oli päivän toinen seitsemällä ukolla, joten fysiologiset jutut iskivät jo herroja vastaan.

Ottelun erikoisuutena voidaan pitää Kinnusen 3+1 ja Laitisen 0+4 tehoja sekä Aaltosen plusmiinusta +11, joka taitanee olla kyllä LoL-historian yhden pelin ennätys!

1. erä 1-1, 2. erä 0-5 ja 3. erä 1-7

0-1 (Kinnunen, Laitinen), 1-1, 1-2 (Masalin, – ), 1-3 (Lehterä, Masalin), 1-4 SR (Tapio, Sassi), 1-5 (Masalin, Lehterä), 1-6 (Lehterä, Sohlberg), 1-7 (Kinnunen, Laitinen), 2-7, 2-8 (Tapio, Trast), 2-9 (Tapio, Jokinen), 2-10 (Sassi, Kinnunen), 2-11 (Masalin, Laitinen), 2-12 (Kinnunen, Laitinen), 2-13 (Leppänen, Masalin)