Light Iron 6-6 LoL

Takaisin

Divaripelit jatkuivat Porvoossa ja lollilaisille kauden tärkein ajanjakso alkamassa. Voittoja olisi raavittava hinnalla millä hyvänsä, jotta varma putoaminen voitaisiin välttää mahdollisemman pitkään.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui keskikastin joukkue Light Iron, jolle Lolli oli hävinnyt ensimmäisessä kohtaamisessa 5-8.

Lolli saapui otteluun kauden parhaalla kokoonpanolla, kun poissaolijoita ainoastaan Mikko ”Budis” Sohlberg. Lisäksi pitkäaikaistoipilas Simo ”Körmy” Tapio teki come bäkin alkukauden loukkaantumisen jälkeen.

Oliko sitten Porvoon iso urheilupyhättöalue sotkenut lollilaisten henkistä tasapainoa, koska pelinalku oli hyvin sekavaa ja viiden minuutin kohdalla tilanne oli jo 2-0 vastustajalle.

Vaikean ensimmäisen erän jälkeen ottelu tasaantui selkeästi, josta osoituksena toisen ja kolmannen erän vieminen omiin nimiin.

Valitettavasti joukkueemme henkinen kapasiteetti ei tahdo kestää  otteluiden lopulla ja pelejä ei pystytä kääntämään oman joukkueen eduksi. Ajassa 43:15 Lolli menee 6-5 johtoon ja heti seuraavassa vaihdossa vastustaja rokoittaa pelin tasoihin. Pakko kyllä antaa vastustajan viimeisestä maalista krediittiä, joka oli kyllä hieno henkilökohtainen suoritus ja väistämättä mieliin palasi Venäjä-Suomi ottelu ja Mikael Granlundin ilmaveivi!

Ottelun kuuminta hottia oli ykköskentän pelaaminen, jokaisella ukolla +4, eikä yhtään päästettyä maalia. Hieno suoritus!

Ottelun jälkeen vastustaja ihmetteli miten voimme olla sarjan viimeisiä??

1. erä 3-1

2:48 1-0, 5:36 2-0, 6:14 2-1 (Salminen, Sassi), 10:13 3-1

2. erä 1-2

22:15 3-2 (A. Torkkola, Masalin), 28:34 4-2, 29:55 4-3 (Aaltonen, A. Torkkola),

3. erä 2-3

30:58 4-4 (A. Torkkola, Masalin), 32:03 4-5 RL (Tapio), 38:18 5-5, 43:04 5-6 (Masalin, A. Torkkola), 43:15 6-6.