LapPa 5-4 LoL

Takaisin

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan asettui Lapinjärven Pallo, jolle Lolli oli hävinnyt historian ensimmäisessä vitosdivarin  ottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen 8-6.

LapPa oli saapunut otteluun jälleen todella pienellä rosterilla, mutta kyläraitilta kuulujen huhujen mukaan kylän omia poikia ei tahdo enempää ollakaan. Laatu korvaa määrän, joka ainakin LapPan osalta pitää täysin paikkaansa.

Ottelu sai murskaavan alun, kun peli oli alta kahden pelatun minuutin jälkeen jo 2-0 LapPalle. En tiedä oliko lollilaisten ajatukset siirtyneet salakavalasti jo illan tärkeimpiin peleihin, nimittäin jälkipeleihin? Ajassa 07:45 vastustajalle tuomitaan rangaistuslaukaus ja vastustajan kapteeni – joukkueensa todellinen johtohahmo vie pallon varmasti maaliin. Tilanne 3-0 ja tässä vaiheessa näytti lollilaisten kannalta todella pahalta. Homma ei kuitenkaan startannut missään vaiheessa ensimmäisen erän aikana käyntiin ja kauden heikoin erä oli tosiasia – nollaviis, siitä viis!

Onneksi joukkueestamme löytyy paljon kokemusta ja elettyjä kilometrejä, joten lamaantumista ei nähty. Toinen erä oli hyvin tasaväkistä pelaamista.

Viimeisessä erässä Lolli saa hyvän vaihteen päälle, jota osaltaan avitti ehkä vastustajan väsyminen? Erä täysin lollilaisten hallintaa. Erän lopussa nähtiin vielä raivokas painostusjakso, joka ei aivan riittänyt kääntämään ottelua tasapeliksi. Hieno taistelu kuitenkin heikon ensimmäisen erän jälkeen! Osoittaa jälleen kerran, että ottelut voivat kääntyä nopeastikin suuntaan tai toiseen hyvinkin lyhyessä ajassa.

1. erä 5-0

01:12 1-0, 01:50 2-0, 07:45 3-0, 13:00 4-0, 14:20 5-0

2. erä 0-1

23:30 1-5 (Masalin, Lehterä)

3. erä 0-3

31:32 2-5 (Sassi, Leppänen), 37:50 3-5 (T. Torkkola, Aaltonen), 44:07 4-5 (Laitinen, A. Torkkola)