LoL 4-4 Ranko II

Takaisin

Toisessa ottelussa vastaan asettui Ranko II,  Ranko oli scoutattu ennen ottelun alkua hyvin, joten joukkueen vahvuudet olivat tiedossa. Vaikea ottelu siitä sitten kuitenkin muodostui.

Ensimmäisessä erässä Lollin jalat olivat jääneet Masalan hallin kahvioon ja Ranko sai jatkuvasti vaarallisia tilanteita aikaiseksi, vain Andyn torjunnat pitivät numerot maltillisina. Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi, Ranko jatkoi myllytystä ja Lolli käveli. Myös joukkueen  väsyminen näkyi selvästi,  jonka vuoksi jokaisen kentän pelaaminen oli flegmaattista.

Erätauolla painotettiin, että kaikki on täysin auki vielä ja jokainen piste on erittäin tärkeä jatkoa ajatellen, joten jokaiselta täytyy nyt löytyä tahtoa! Kolmannen erän alkupuolella Lolli saikin tärkeän kavennusmaalin, joka laukaisi hurjan taistelun päälle! Ranko sai ottelun viimeisellä minuutilla vielä rangaistuksen, kun Lolli haki raivoisasti voittomaalia. Ottelun viimeisillä sekunneilla Lollilla oli hyvä vetopaikka ottelun ratkaisemiseen, mutta tällä kertaa viivasta lähtenyt veto osui maskissa ollutta Jippoa suoraan ahteriin ja voitto jäi saavuttamatta.

Ottelun tapahtumiin nähden lollilaiset saavat kiitttää Andya, että edes piste saatiin erittäin tärkeästä ottelusta!

1. erä 1-2, 2.erä 1-2 ja 3. erä 2-0

0-1, 0-2, 1-2 (Lehterä, Tapio), 1-3, 2-3 (Lehterä, Trast), 2-4, 3-4 (Tapio, Sohlberg), 4-4 (Masalin, Laitinen)

Yhteenveto

Turnauksen kärkiottelussa mittaa ottivat toisistaan VSS III ja TNT, ottelu päättyi tasapeliin. TNT hävisi toisen ottelunsa ehkä hiukan yllättäen Tekelle, jonka kautta Lolli sai kahden pisteen eron TNT:hen.

Lohkossa on kuitenkin kaikkien joukkueiden sijoitukset täysin auki vielä, joten tulemme näkemään herkullisen loppukauden!

Oli ilo myös nähdä, että vaikka joukkueestamme puuttui neljä tärkeää hyökkääjää, niin maaleja saatiin silti aikaiseksi, joten tämä luo myös uskoa loppukautta ajatellen!