LoL 2-8 EST

Takaisin

Toisessa ottelussa vastaan asettui EST. Heti alusta alkaen huomasi, että vastus oli selkeästi heikompi Red Starsseihin nähden. Liekö ensimmäisen erän ylivoimainen myllytys sitten aiheuttanut hyvänolontunteen lollilaisten mieliin, koska paketti hajosi täysin toisessa ja kolmannessa erässä!

Kun ottelun maalihanat aukesivat ajassa 19:53 Lollin toimesta, niin tämän jälkeen verkot alkoi soimaan käsittömättömällä tavalla omassa päässä 2-3 minuutin välein! Osaltaan varmasti menee väsymyksen piikkiin, mutta ei tällaista sulamista saisi siltikään tapahtua.

Vesku tuurasi maalilla jälleen hienon ottelun! Faktahan on se, että jos katsellaan vierestä vastustajan tekemisiä, niin kyllä ne tarvittavat maalit tekevät ottelun voittamiseen. Kovia kovia oppirahoja maksettiin ottelusta jälleen kerran. Kauden heikoin esitys ylivoimaisesti!

1. erä 0-0

2. erä 2-3

19:53 1-0 (T. Torkkola, ? ), 23:28 1-1 , 24:44 1-2, 29:04 1-3, 29:56 2-3 (A. Torkkola, Masalin)