LoL 4-9 Diablos Rojos

Takaisin

4.divarin lohkon viimeinen peli, eli kausi saatiin pakettiin ottamalla oppitunti, mikä tulee ensi kaudella olemaan kahden sarjaportaan välinen pelillinen ero. DR nimittäin varmisti jo edellisturnauksessa nousunsa 3. divariin, ja LoL tippumisensa vitoseen.

Eka erä oli suht tasaista, erä DR:lle 2-1. Tämän jälkeen ei kentällä ollut kuin yksi joukkue, ja matsi oli jo 2-9, LoL sai vielä loppuun pari maalia kaunistelemaan vähän näitä rumia lukemia.

LoL:lla oli ottelussa 2 tuloksetonta ylivoimaa, sekä Tinken rankkari, jonka veskari torjui. Muutenkin vastustajan maalivahdilla oli todelliset kobrakädet, sen verran nopeasti pallot poimittiin.

Huomionarvoista myös Veskun ja Päkän suoritukset, ei yhdenkään oman eikä vastustajan maalin aikana kentällä!

LoL:n lopullinen sijoitus siis lohkon jumbosija, edellä myöskin vitoseen tippunut Loviisa II, pisteen edellä.