LoL 5-10 FC Hyvä Yritys

Takaisin

LoL sai otteluun erittäin hyvän alun kahden pikamaalin turvin. Ensimmäinen erä pystyttiin pelaamaan ihan hyvin omaakin peliä, vaikka vastustaja piti palloa n. 70-30 ja loi vaarallisia tilanteita jatkuvasti. Sen jälkeen peli olikin yhtäkkiä jo 2-5 vastustajalle, ja oltiin aika purjeessa/pesukoneessa koko ajan. 3-5 kavennus loi vielä toivoa, mutta pari minuuttia ja vastustaja rankaisi taas kahdesti. Peli oli selvä.

Kova on ”harraste”-sarjan taso Myllikässä. Toki vastustajalla oli useampikin ylemmillä sarjatasoilla pelannut ukko ja kyllähän tuo kentällä näkyi selvästi. Ei kun leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä 😉

T.Kangastie debytoi nyt kenttäpelaajan roolissa, viilettäen kentällä energisellä sykkeellä!

1-0 (Masalin, A. Torkkola), 2-0 (Salminen, Lehterä), 1-2, 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5 (A. Torkkola, Masalin), 3-6, 3-7, 4-7 (A. Torkkola, Masalin), 4-8, 4-9, 5-9 (Sohlberg, – ),5-10