LoL 8-5 Olarin Kiksi

Takaisin

Kauden viimeisessä Arenaliigan runkosarjan ottelussa vastaan asettui Olarin Kiksit. Molemmat joukkueet olivat saaneet parin viisikon verran ukkoja paikalle ja muutamat vahvistukset.

Ottelu tarjosi viihdyttävän kokonaisuuden teemalla hyökkäys on parasta puolustamista. Puolitoista erää olivat hyvin tasaista hurlumhei vääntöä ja joukkueet mättivät maaleja vuorotahtiin. Kolmannessa erässä vastustaja ehkä hiukan enemmän väsähti ja Lolli pääsi kuittamaan kolmannen erän selkeästi nimiinsä.

Ottelussa nähtiin kendoilija Jouni Saarikosken paluu sählymailan varteen reilun parin vuoden tauon jälkeen ja täytyy todeta, että eipähän tauko pahemmin näkynyt peliotteissa! Lisäksi toinen vahvistus Jesse Myller oli vakuuttavan kova pelimies!

Arenaliiga jatkuu seuraavaksi ylemmän jatkosarjan peleillä maaliskuun loppupuolella.

1-0 (Sohlberg, Masalin), 1-1, 2-1 (Myller, Masalin), 2-2, 3-2 (Saarikoski, Miettinen), 4-2 ( Myller, – ), 5-2  (Salminen, Masalin), 6-2 (Mäkinen, Masalin), 6-3, 6-4, 7-4 (Myller, Masalin), 8-4 (Myller, Masalin), 8-5