UglyDucks 4-4 LoL

Takaisin

Parin viikon tauon jälkeen pelit jatkuivat jälleen arenaliigassa, kun vastaan asettui sarjajumbo UglyDucks. Mitään suurta pelillistä juhlaa ottelussa ei päästy näkemään.

Lolli saapui otteluun kolmella hyökkäysviisikolla, kahdella sentterillä ja kahdella pakkiparilla. Pelissä mätettiin maaleja tasatahtiin ja mikä mielenkiintoisinta, että Lolli oli ottelussa vain kertalleen johtoasemassa (0-1).

Ottelussa nähtiin suurta draamaa, kun Sohlberg tasoittaa ottelun toisen erän viimeisellä sekunnilla keskialueen lämärillä, joka kimpoilee holtittomasti vastustajan maaliin. Toinen draama koettiin ottelun kahdella viimeisellä peliminuutilla, kun vastustajan laukaus kimpoaa suoraan tolpasta takaisin vastustajalle ja siitä tottakai maali. Lolli ei lamaannu tästä, maalivahti pois ja tasoitusta hakemaan kuudella kenttäpelaajalla. Kesken painostuksen viimeisellä minuutilla vastustajalle kuitenkin siunautuu erinomainen paikka lyödä ottelu poikki, mutta veto menee ohi tyhjästä maalista ja Lolli kääntää nopeasti viimeisen hyökkäyksen, josta maali!

UglyDucks oli jokaisella osa-alueella selkeästi heikompi porukka, mutta hyvän taistelun ja lolllilaisten kurittoman viisikkopelaamisen johdosta tasapeli oli hyvinkin oikeutettu lopputulos.

0-1 (Sassi, Masalin), 1-1, 2-1, 2-2 (Sassi, A. Torkkola), 3-2, 3-3 (Sohlberg, Leppänen), 4-3, 4-4 (A. Torkkola, Masalin)