LoL 10-6 Consti

Takaisin

Maanantaina kauden toisessa Arenaliigan ottelussa vastaan asettui Consti. Lollilaiset olivat olleet koko viikonlopun korkeanpaikan leirityksellä, joten mielenkiinnolla odotettiin millaisessa pelikunnossa pelaajat olivat kovan rääkin jäljiltä. Katoa ei ollut käynyt ja Lolli sai otteluun vahvan rosterin, kaksi hyökkäysviisikkoa ja kolme pakkia vs. Constin seitsemää ukkoa.

Otteluhan oli pelattu käytännössä ensimmäisessä erässä, kun kotijoukkue mätti 5-0 taululle. Lollin heikohko asenne, lukuisten maalipaikkojen tuhriminen ja heikko puolustuspään pelaaminen pelasti Constin todella rumilta lukemilta! Kolmas  erä oli lollilaisilta pelailua ja Constikin sai kaunisteltua loppulukemia.

Consti oli joukkueena taitava ja toisella kierroksella joukkue tulee varmasti haastamaan Lollin paremmin, mikäli heillä on hiukan laajempi pelaajarunko paikalla.

Erityismainintana tutkapari Masalin – T. Torkkola pelaaminen, herrat mättivät viisi maalia ja neljä syöttöä!

1-0 (T. Torkkola, Masalin), 2-0 (Oma maali), 3-0 (T. Torkkola, Miettinen), 4-0 (Miettinen,-), 5-0 (Trast, A. Torkkola), 5-1, 6-1 (Masalin, T. Torkkola), 7-1 (Lehterä, Masalin), 7-2, 7-3, 8-3 (Masalin, Sohlberg), 9-3 (Tapio, A. Torkkola), 10-3 (Masalin, T. Torkkola), 10-4, 10-5, 10-6