IBM 1-9 LoL

Takaisin

LoL lähti parantelemaan turnausjalkojaan heti ma-iltana IBM:ä vastaan. Paikalle saatiin omia 8 ja Osku, sekä pari lisämiestä, Mäkisen Toni ja Tipin kaveri. Matsi ei tasolla huimannut, aikamoista pelailua. Porukka valui paikalle enemmän tai vähemmän myöhässä, joten alkukin oli sekavahko, mutta LoL laittoi silti välittömästi pesukoneen pyörimään vastustajan päätyyn ja matsin olisi pitänyt olla ohi jo 5 minuutin pelin jälkeen. Taululla tällöin 3-1. Vastustaja roikkui tämän jälkeen mukana vielä toisen erän loppupuolelle mutta LoL kävi silloin tällöin iskemässä maalin ja lopputulemana 9-1. Paremmalla viimeistelyllä olisi voinut olla jopa tuplat tuosta, mutta Tipillä oli tänään hieman ruuti märkää… LoL teki ottelun kaikki maalit, vastustajan yhden kulmasta heittämän pallon mentyä Timon pohkeesta omiin. Moraalinen nollapeli Oskulle siis.

Peliraportin antoi Mullikan PÄÄtoimittaja Salminen.

0-1 (Salminen, Trast), 0-2 (T.Torkkola, Tapio), 0-3 (Masalin, Mäkinen), 1-3, 1-4 (Masalin, Kinnunen), 1-5 (Kinnunen, Masalin), 1-6 (T. Torkkola, Jope), 1-7 (Mäkinen, Jope), 1-8 (Lehterä, Jokinen), 1-9 (Trast, Salminen)