LoL 7-0 FBD

Takaisin

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjajumbo Floorball Ducksit. Lollille ottelu tarkoitti pakkovoittoa, mutta lähes aina näistä peleistä tahtoo tulla hankalia, kun vastassa pelaa ennalta selvästi heikompi joukkue. Ja niin kävi nytkin.

Lolli lähti otteluun kolmella hyökkäysviisikolla ja kolmella pakilla. Toipilaina katsomon puolella olivat Aaltosen Tommi ja Sassin Vesa sekä häähumuissa oleva Leppäsen Jope.

Ensimmäiseen erään Ducksit tulivat erittäin hyvällä jalalla, joka tuotti jatkuvasti haasteita Lollin omaan pelaamiseen. Vain Oskun hyvien torjuntojen ansiosta Ducksit eivät saaneet erään maalia aikaiseksi. Erän lopussa, ajassa 14.45 Lolli sai vihdoinkin avausmaalin aikaiseksi, joka varmasti helpotti Lollin pelaajien henkistä painetta.

Toinen erä oli toisintoa ensimmäisestä erästä, tarkkaa pelaamista ja molempien joukkueiden maalivahdit pitivät joukkueitaan pystyssä. 1-0 tilanne oli kuitenkin riittävä Lollille, joten suurempaa paniikkia Lollin keskuudessa ei koettu ja uskoa riitti.

Heti kolmannen erän alkuun Lolli sai tehtyä 2-0 maalin. Tämä maali oli ottelun kulminaatiopiste, koska Ducksien oli pakko avata pelaamistaan lisää.  Minuutti tämän jälkeen verkko heilui jälleen, jonka ansiosta Lollin pelaajiin iski helpottuneisuus ja ehkä vastustajan selkäranka taisi myös katketa. Loppuerässä Lolli takoikin sitten muutaman minuutin välein maaleja, jonka seurauksena ottelun päättyessä valotaululla komeili messevä 7-0 voitto!

Loppunumerot eivät kuitenkaan kuvaa ottelun tapahtumia juuri ollenkaan. Ducksit pelasivat kovalla asenteella koko ottelun ja ilman Oskun erinomaisia torjuntoja ottelusta olisi tullut Lollille erittäin vaikea! Osku pelasi yhden kauden parhaista peleistään, kauden tärkeimmillä hetkillä ja nollapeli kirsikkana!

1. erä 1-0, 2. erä 0-0 ja 3. erä 6-0

1-0 ( T. Torkkola, Trast ), 2-0 ( Tapio, A. Torkkola), 3-0 ( Masalin, T. Torkkola), 4-0 ( Miettinen, A. Torkkola), 5-0 ( Jokinen, Laitinen), 6-0 ( Sohlberg, – ), 7-0 ( Masalin, Sohlberg)