EST 2-3 LoL

Takaisin

Kauden viimeiset sarjapelit eivät näkyneet poissaolojen muodossa, vaikka tippuminen oli varmistunut jo edeltävässä turnauksessa – osoittaa joukkueen asennetta. Yön aikana tullut käsikipu pudotti Simon peleistä pois viime hetkillä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Lolli oli hävinnyt EST:lle selvinnumeroin 2-8. Joukkueesta tiedettiin etukäteen, että hyvä liikkeinen joukkue tulee vastaan. Lolli saapui otteluun täydellä kolmella viisikolla.

Ennen kuin ottelua lähdetään ruotimaan sen enempää. niin toivottavasti Ruskeasuon hallilla ei tarvitsisi pelata kovin usein. Tahmeat alustat ja pienet kentät ovat häpeä pilkku laadukkaalle pelaamiselle, josta kärsii molemmat joukkueet.

Ensimmäinen erä oli täyttä EST:n hallintaa ja vain Oskun game saverit sekä vastustajan heikko viimeistely piti numerot 0-0 ja erätauolle lähdettiin kiikareita katsellessa.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi. Vastustaja painaa herkeämättä päälle, parhaimmillaan kolmella ukolla ja Lollin pelaaminen puuroutuu edelleen pahasti. Osku jatkaa edelleen huipputorjuntojaan ja mitä Osku ei torju, niin laukaukset menevät yli tai ohi. Lollilla oli omat hyvät paikkansa erässä, mutta pistohyökkäykset päätyivät vastustajan erinomaiseen veskariin.

Kolmannessa erässä peli alkaa tasaantumaan ja Lolli saa jatkuvasti kunnollisia pyörityksiä vastustajan päähän ja EST on helisemässä. Liekö vastustajalle tullut väsymystä kovan liikkeen johdosta? Kolmannen erän lopussa nähtiin kauden maukkain nousu. Ensin ilman maalivahtia peli tasoitetaan 2-2 ja heti perään viimeisestä hyökkäyksestä Aaltosen Tommo paukauttaa ylämummoon suunnatun vedon vastuttomattomasti krokilasin korkuisena alakerran mummoon 😉 Erittäin makea voitto ja uskomaton sulaminen vastustajalta pelin lopulla!

Todettakoon lopuksi, että ehkä ottelu olisi pitänyt pelata näin kevään korvilla jalkapallomaaleihin, koska sen verran heikkoa oli viimeistely vastustajalla koko ottelun ajan.