LoL 8-3 Trombi

Takaisin

Kauden 2012-2013 viimeisessä ottelussa Lolli kohtasi arenaliigan ykkösen Trombin. Trombi oli varmistanut arenaliigan voiton jo ennen illan ottelua, joten ottelun mielenkiinto kohdistuikin siihen, että kykeneekö Trombi selvittämään arenaliigan tappioitta. Aikaisempi kohtaaminen tammikuussa oli päättynyt 5-5 tasapeliin.

Training Camp pelaajien ansiosta Lolli tuli historiallisen suurella rosterilla otteluun. Kolme hyökkäysviisikkoa, kaksi kiertävää sentteriä ja kolme pakkiparia! Tämä asia näkyikin ottelun ensimmäisessä erässä hiukan sekavana pelaamisena.

Toisessa erässä kapteenin viesti oli mennyt perille, jonka ansiosta vaihdot pysyivät lyhyinä ja pelitempo korkeana. Tästä syystä Lolli pystyi haastamaan hyvä liikkeisen Trombin erinomaisesti.

Viimeiseen erään Lolli pystyi hiukan vielä hienosäätämään rosteriaan kolmeen hyökkäysviisikkoon ja kahteen pakkipariin Jipon nilkan muljahtamisen ansiosta, joka selkeytti entisestään Lollin pelaamista.

Kova tempo sekä tasokas vastustaja loi hyvän fiiliksen koko otteluun, mutta voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Lolli jyräsi sarjakärjen maanrakoon! Kausi sai arvoisensa päätöksen, kun Trombi koki tilastotappion ja Lolli lähti voittajana kesälomille!