Harjoitusottelu 09.08. HIFK White (5div) 1-6 LOL

Lolli jatkoi harjoitusotteluitaan HIFK Whiteä vastaan. HIFK oli saapunut isolla rosterilla paikalle (taisi olla kolme täyttä kenttää) ja Lolli taasen tasan kahdella viisikolla. Pientä kylmää hikeä puski alkuun, koska tilanne on edelleen joukkueen sisällä ”kuherteluaikaa”.

Ensimmäinen erä oli tasaväkinen ja taisi päättyä 0-1 Lollin hyväksi. Toisessa erässä homma alkoi aukeamaan ja erässä nähtiin hienoja maaleja ja palloralleja. Vastustajalle tuomittiin erässä kaksi vai kolme kakkosta. Hifkiläiset olivat täysin purjeissa ja erä meni 0-3 tai 0-4 Lollille.

Kolmannessa erässä lollilaisten pelaaminen hiukan herpaantui, osaltaan varmasti meni pienen väsymyksen piikkiin. Kaksi rankkaria vastustajalle ja ja parit ylivoimat päälle. Missään vaiheessa kuitenkaan lollilaisilla ei ollut tilanteen osalta mitään hätää –  harmillisesti jäi vain nollapeli pelaamatta Oskulle.

Tämän iltaisen pelillinen tasoero oli isohko Lollin hyväksi, joka lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Pientä hienosäätöä jäi syöttöjen laatuun ja viimeistelyyn.  Hevostietotoimiston tiedon mukaan HIFK White lukeutuu vitosdivarin keskikastin joukkueisiin.

Wulff 1+2, Sassi 2+0, Lehterä 1+1, Trast T. 1+0, Aaltonen 1+0 / 2min, Luhtala 0+2 (laina-apu), Tihtonen 2min