FCK 7-4 LoL

Takaisin

Maanantaina Lolli kohtasi arenaliigassa keskikastissa majailevan FCK:n. Molemmat joukkueet olivat otteluun saapuneet kahdella viisikolla. Vierailevana tähtenä Lollin riveissä pelasi Isto Ohvainen.

Pelillisiä hienouksia ottelua ei tarjonnut, mutta sitäkin enemmän maali-iloittelua. FCK latoi kahdeksassa minuutissa taululle tylyt 4-0 lukemat. ”Selvästikin” lollilaisten ajatukset olivat jääneet viikolopun rientojen jäljiltä kuppiloiden narikoihin.

Ensimmäisen erän loppupuolella lollilaiset heräsivät kuitenkin otteluun ja päätepysäkkiä ei nähty. Neljässä minuutissa Lolli paukutti kolme maalia ja ottelu oli täysin uudelleen syntynyt!

Toinen erä oli hyvin tasavääntöistä pelaamista. FCK onnistui kuitenkin yhden maalin erässä loihtimaan, ja lollilaisten pelaaminen meni keskialueella puskemiseen.

Kolmannen erän alkupuolella vastustaja onnistui lisäämään johtoaan kolmeen maaliin, joka lopulta katkaisi lollilaisten selkärangan.

Tämä ottelu olisi ollut kuitenkin täysin voitettavissa, mutta heikko alku – heikko happi.

1. erä 0:41 1-0, 1:40 2-0, 4:16 3-0, 08:04 4-0, 11:33 4-1 (Masalin, A. Torkkola), 13:58 4-2 (Ohvanainen, A. Torkkola), 14:59 4-3 (Ohvanainen, A. Torkkola)

2. erä 23:53 5-3

3. erä 35:21 6-3, 42:07 7-3, 44:09 7-4 (A. Torkkola, Masalin)