Consti 4-5 LoL

Takaisin

Jouluaaton aattona LoL pelasi vuoden viimeisen ottelunsa Areenaliigassa Constia vastaan.

Matsista kehkeytyikin varsinainen jännitysnäytelmä! Tasaista vääntöä, molemmilla hyviä paikkoja, vastustajan veskari kuuminta hottia, mutta 2 erän jälkeen lähdettiin tauolle Constin 2-1 johdossa. Erätauolla sovittiin että nyt pistetään paikoista sisään tarvittavat maalit ja käännetään peli meille. No, ei mennyt ihan niin kuin piti, parissa 3.erän ensimmäisessä vaihdossa soi omissa heti, ja tilanne jo 4-1 Constille. Kaveri ilmeisesti kuitenkin luuli että LoL:n eväät oli syöty, mutta niin vain alkoi toisessa päässä vihdoin paukkua. Nopeat Tonin 2 maalia, Veskun 4-4 tasoitus, ja Pasi tälläsi vielä voittomaalin. Lopussa vastustaja yritti ilman veskaria, mutta kestettiin paine, joten kinkunpaistoon päästiin loppujen lopuksi kuitenkin jouluisin mielin!

0-1 (Kinnunen, Sassi), 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 (Mäkinen, Tapio), 4-3 (Sassi, Sohlberg), 4-4 (Mäkinen, Tapio), 4-5 (Miettinen, Sassi)