SK General 2-3 LoL

Takaisin

Hyvässä kevätvireessä oleva Lolli kohtasi kolmannessa Arenaliigan alemman jatkosarjan ottelussa SK Generalin. General oli saapunut laajalla joukolla otteluun, kun taas lollilaisilla oli tasan kaksi kenttää. Pakko muuten sanoa, että poikkeuksellisen suurikokoinen joukkue oli vastassa, joukkueen keskipituus huiteli varmaan 185 cm:n luokilla.

Lolli sai otteluun erinomaisen alun, kun ajassa 02:48 verkot soi ensimmäisen kerran, joka loi uskoa varmasti jokaisessa ukossa. Ensimmäinen erä meni pitkälti Lollin hallinnassa. Erän lopussa nähtiin huikea rankkariyritys joukkueen kirstunvartijalta. Ehkä maalista luvattu wiskipaukku jääti Miqun ajatukset sen verran pahasti, että ratkaisevalla hetkellä pallo karkaa lavasta, kuten myös wiskipaukku!

Toinen erä oli tasaväkistä vääntämistä. Generalin isot ukot pitävät yllättävän hyvää liikettä erän ajan, mutta Osku torjuu mallikkaasti lähentelyt. Lollilaisilla oli myös omat hyvät tontit, esimerkiksi Mannisen läpiajo, mutta eipä kisuttelut menneet ihan maaliin asti.

Kolmas erä alkaa jälleen erinomaisesti, kun ylivoimalla ajassa  31:06 Haapajärven oma poika T. Torkkola paukauttaa tutulta isoveljensä tontilta tilanteen jo 0-3. Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuta missään vaiheessa ja ajassa 32:38 tilanne kaventuu 1-3. Pientä jäätymistä oli havaittavissa lollilaisten pelaamisessa tämän jälkeen ja ajassa 40:05 tilanne kaventuu ylivoimalla jo 2-3. Lollilaiset kestävät loppuerän kovan painostuksen ja makoisa voitto!