Harj.ottelu Hazards 2-3 LOL

Kauden kolmannessa treenimatsissa vastaan asettui Hazards. Sen verran videovalmentajat olivat tehneet taustatöitä, että vastustaja lukeutui viime kaudella vitosdirren kärkipäähän omassa lohkossaan ja huhujen mukaan tänä vuonna tavoittelevat nousua neloseen.

Lolli saapui otteluun kahdella kentällisellä. Mukaan oli saatu takaisin Tsekkoslovakian leiritykseltä palanneet matkalaiset hyvin nesteytyttyinä ja aikaeron rasituksesta kärsineinä (+1h). Paikalle oli saatu myös kansallislajin parista Haapajärven Pesäkiilojen Tipi Torkkola sekä hänen oma fänikuntansa. Toisen fänin toimintaa voidaan hiukan paheksua epäoleellisten lirkuttelujen takia – vähemmästäkin Dumari-Leppälän ajatus karkaili pelitilanteista.

Heti alkuun näki, että vastassa on laadukas joukkue isolla rosterilla ja tähän lisättynä heidän kotikenttäetunsa (on se muuten kumma homma, että tonne Rusalle ei saada alustoja uusittua…), joka tuotti päänvaivaa monelle lollilaiselle.

Ensimmäinen erä oli tuttua hakemista uusien pelikavereiden kanssa ja Hazards piti jalalla hyvää tempoa yllä. Ensimmäinen erä taisi päättyä vastustajalle 1-0 tilanteessa, ja oli muuten erikoinen maali… Pallo nepataan  puolesta kentästä maaliamme kohti. Pakki ottamassa palloa, mutta pallo menee ohi / ottaen pienen kimmokkeen? ja Oskun ollessa pienessä maskissa vielä tilanteessa, niin pallo meni epäuskottavasti maaliin. Syntyi hetkellinen hiljaisuus joukkueiden osalta niin ettei vastustajakaan oikein osannut maalia juhlia…

Toinen erä oli hyvin tasaväkinen. Tuhlailtiin muutama makea paikka sekä Oskulta tuli muutamat tärkeät game saverit. Kolmanteen erään haettiin pientä muutosta ketjuihin, jotta saataisiin tulivoimaa lisää hyökkäyksiin. Pienen muutoksen kautta saatiin voittomaali aikaiseksi ja tappioton otteluputki sai jatkoa. Vastustaja oli kehunut ottelun jälkeen pallovarmaa puolustuspelaamistamme. Olivat juosseet pässit narussa, niin että pakkikalustoa oli pitänyt siirtää hyökkäykseen jalan lisäämiseksi.

Peli tulee entisestään hioutumaan ja parantumaan, mutta se vaatii meiltä kaikilta kärsivällisyyttä. Roomaakaan ei rakennettu päivässä. Huomion arvoinen seikka, että nämä kolme voittoa ovat tulleet laadukkaista joukkueista ja todella pienellä yhteisellä pelikokemuksellamme. Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin – maanantaina saadaan vastaan Bruins Blues (4div), jatkuuko voittokulku edelleen?