LoL 9-8 TeKe

Takaisin

Kevään selvänä merkkinä voidaan pitää sitä, kun lollilaiset suorittavat alkulämpöjä!

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui nousukuntoinen TeKe, joka tiedettiin vaaralliseksi hyökkäyspäässä. Lolli lähti otteluun ihanteellisella kolmella hyökkäysviisikolla ja kahdella pakkiparilla. Murhetta kuitenkin aiheuttivat jälleen kiintiöt sairastuvan  puolella, kun Aaltosen Tommi ja Torkkolan Timo potivat molemmat alavartalovammoja.

Lolli sai otteluun salama-alun, kun ajassa 03:08 tilanne oli Lollille jo 2-0! Tällainen alku yleensä tietää ongelmia, jonka seurauksena hyvänolon tunne hiipii puseroon ja selät suoristuvat.  Ajassa 08:51 tilanne tasan 2-2! Ensimmäistä erää voisi kuvailla kouhotus palloksi molempien joukkueiden osalta.

Toisessa erässä sekavahko pelaaminen jatkui molempien joukkueiden osalta teemalla hyökkääminen on parasta puolustamista ja pelaaminen aaltoili päästä päähän.

Kolmannessa erässä tarjoiltiin draamaa sitten oikein urakalla, kun ajassa 36:30 Lolli siirtyy johtoon ja 37:59 Teke tulee tasoihin. Eikä siinä vielä kaikki, ajassa 38:41 Teke siirtyy ylivoimalla maalin johtoon. Aikalisä ja tiivistys kahteen kenttään ja ajassa 40:24 Lolli kuittaa tilanteen tasoihin. Kunnes taas maailma synkkeni ajassa 41:20 ja TeKe menee jälleen maalin johtoon! Alkoi raivoisa taistelu, jonka siivittämänä Lolli sai aikaiseksi parin minuutin sisään tasoitusmaalin ja heti perään johto-osuman ajassa 43:05. draamankaari sai arvoisensa huipennuksen, kun ajassa 44:22 Lolli sai jäähyn ja TeKe pääsi jatkamaan myllytystään 6-4 vastaan. Vain Oskun loppuhetkien game saverit toivat pisteet Lollille!

Tuomarityöskentely oli ottelussa ala-arvoista, vääriä tuomioita ja tulkintoja. Ottelun erikoisuutena voidaan pitää kahdeksaa alivoimaminuuttia Lollille, joista neljä minuuttia meni Masalinille 😀 Alivoimapelaaminen oli kuitenkin timanttia tai tässä tapauksessa paremminkin kulmikasta neliötä, vain yksi takaiskumaali.

1. erä 2-2, 2.erä 3-2 ja 3.erä 4-4

1-0 (Tapio, Lehterä), 2-0 (A. Torkkola, Sohlberg), 2-1, 2-2, 3-2 (Tapio, Lehterä), 3-3, 3-4, 4-4 (Trast, Kinnunen), 5-4 (Miettinen, Lehterä), 5-5, 6-5 (A. Torkkola, Salminen), 6-6, 6-7 yv,  7-7 (A. Torkkola, Masalin),  7-8, 8-8 (Laitinen, A. Torkkola), 9-8 (A. Torkkola, Laitinen)