LoL 8-6 GSK

Takaisin

Kauden toiseksi viimeisessä arenaliigan ottelussa vastaan asettui GSK. Ottelun panokset olivat täysin henkisellä puolella eli sarjakakkonen vastaan sarjakolmonen, voittajalle  mainetta ja kunniaa. Ottelua oli tullut seuraamaan myös yksi katsoja! Selvisi kuitenkin, että kyseessä onkin joukkueen kapteeni munkkipossu kädessään.

Vastustajan taktiikkana oli kova liike ja korkea prässi pallolliseen pelaajaan, kun lollilaiset taasen keskittyivät hienojen hyökkäyksien rakenteluun. Kolmannen erän alkupuolella näytti vahvasti, että Lolli tulee kärsimään tappion. Onneksi erän loppupuolella Lolli sai kavennuksen aikaiseksi mikä sytytti joukkueen hyvään vääntöön ja lopputuloksena olikin voitto! Tutkapari Torkkola-Torkkolan pelaaminen oli kaunista katsottavaa ja kokonaisuuden kruunasi sentteri Masalinin oivallinen pelaaminen.

1-0 (T. Torkkola, A. Torkkola), 1-1, 1-2, 2-2 (A. Torkkola, Masalin), 2-3, 3-3 (Sohlberg, Masalin), 4-3 (Masalin, T. Torkkola), 4-4, 4-5, 4-6, 5-6 (Laitinen, A. Torkkola), 6-6 (A. Torkkola, T. Torkkola), 7-6 (A. Torkkola, T. Torkkola), 8-6 ( A. Torkkola, T. Torkkola)