LoL 6-4 SB Pro

Takaisin

Turnauksen toisessa ottelussa Lollin vieraaksi saapui SB Pro III, joka oli ensimmäisessä ottelussaan kohdannut Floorballducksit tasapelin arvoisesti. Sb Pro III saapui otteluun kolmen kentällisen voimin, jota säesti tuttuakin tutumpi kulunut fraasi”pojasta polvi paranee!”

Vastustajan vauhti- ja taitotaso lisättynä kookkaalla pelaajistolla teki ottelun ensimmäisen erän vaikeaksi Lollille, joten puolustuspelaamista päästiin harjoittelemaan moneen otteeseen. Pienen alkuihmettelyn jälkeen lolllilaistenkin diiselit alkoivat lämmitä. Peli aaltoili päästä päähän, ja vain molempien maalivahtien hienot torjunnat pitivät lukemat kohtuullisina.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi. Pro:n junnut jatkoivat vauhtipelaamista, joka kostautui kouhottamisena ja tilanteiden hukkaamisena. Vaikka Lollilaisilla ei suurta hätää ollutkaan, niin vastustajan paikat olivat alituiseen vaarallisia, joista olisi voinut katkaista kotijoukkueen selkärangan moneen otteeseen.

Kolmannessa erässä alkoi näkymään junnujen väsymys, joka helpotti Lollin pelaamista huomattavasti. Erän viisi viimeistä peliminuuttia oli Lollilta asemataistelua, jolla yritettiin varmistaa johtoasema loppuun saakka! Tällä kertaa kova taistelu toi arvokkaat kaksi pistettä kotijoukkueelle!

1. erä 2-1, 2. erä 2-3 ja 3.erä 2-0

1-0, 1-1 (Masalin, -), 2-1 (Masalin, Jokinen), 2-2 yv, 3-2 (Masalin, Miettinen), 3-3 rl, 3-4, 4-4 (Salminen, Masalin), 5-4 yv (Tapio, Masalin), 6-4 tm (Masalin,-)

Yhteenveto turnauksesta:

Kolme pistettä kahdesta tiukasta ottelusta on oiva suoritus ja huomioiden, että rosterista puuttui monta tärkeää palasta. Kausi on hyvin alkutekijöissään ja moni joukkue on vielä täysin kesäterässä, joten suuria johtopäätöksiä ei pidä tehdä tästä turnauksesta suuntaan eikä toiseen.

Masalinin debyytti divarissa oli vakuuttava. Kahdeksan pistettä (4+4) kahteen otteluun on erittäin kova suoritus jopa vitosdivarissa! Lisäksi Jokisen Tommi suoriutui ensimmäisistään ”virallisista” otteluistaan puhtain paperein, erityisesti iltaottelu oli järkevää ja virheetöntä pelaamista. Kiitos lähtee myös Oskulle, joka vaikeina hetkinä piti joukkuetta pystyssä.

Pieni pähkinä purtavaksi… Joukkueemme viime kauden päästettyjen maalien keskiarvo oli lohkon kolmanneksi heikoin, ka:n ollessa 5,4 maalia / ottelu.  Mikäli haluamme taistella lohkon kärkisijoista tällä kaudella, niin missä päästettyjen maalien keskiarvon pitää pysyä? (vastaus kysymykseen löytyy lopusta)

Kauden 2013-2014 jokaisen turnauksen jälkeen valitaan tähtipelaajat, jonka raatina toimii keltaisen lehdistön edustajat.

2 / 18

Timo Masalin

Oskari Luotamo

Tommi Jokinen

Oikea vastaus: Korkeintaan  2,3 – 2,5 päästettyä maalia /ottelua kohden, koko kauden ajan!