LoL 6-8 LapPa

Takaisin

Divari alkoi heti matkapeleillä Pernajaan. Lollilaisille matkustaminen on tuttua ainoastaan aamuyön pikkutunneilta. Todennäköisesti joukkueen sakotuskäytäntö oli kiirinyt pelaajien korviin, joten koko joukkue oli saapunut paikalle ajoissa ja Torkkolat jopa etuajassa!

Lolli saapui turnaukseen täydellä kolmen viisikon rosterilla, ainoastaan Simo Tapio poti alaraajavammaa ja joukkueen viihdevastaava oli taasen kokovartalokipsissä. Pasi oli kuitenkin urhoollisesti saapunut poppariosastolle nestelääkityksen kanssa.

Ensimmäinen erä oli kouhottavaa pelaamista molemmilta joukkueilta.  Huomasi hyvin, että divari on vasta alkanut ja pelaamisessa etsitään sitä kuuluisaa punaista lankaa. Erä päättyikin varsinaisiin maalijuhliin 4-3 Lollille.

Toisessa erässä alkoi näkyä sitten rutiinin ero sekä vastustajan parempi yksilötaito. Kaksinkamppailuja hävittiin jatkuvalla syötöllä, helppoja pallonmenetyksiä sekä henkilökohtaisia virheitä, joiden kautta vastustaja pääsi peliin mukaan entistä paremmin. Toinen erä oli kokonaisuudessa hyvin sysimusta Lollille.

Kolmannessa erässä lollilaisten peli hiukan aktivoitui lisää, mutta hyvästä tsemppaamisesta huolimatta vastustaja oli vain liian kova ja Lolli ei saanut käännettyä ottelua enää millään konstein edukseen.

1. erä 4-3, 2. erä 1-3 ja 3. erä 1-2

1 erä: 1:08  1-0 (Sassi,-), 5:20 1-1, 7:34 1-2, 8:23 2-2 (Masalin, -), 8:35 2-3, 8:58 3-3 (Lehterä, Kinnunen), 11:24 4-3 (Häkkinen, Leppänen)

2 erä: 19:13 5-3 (T. Torkkola, Masalin), 25:53 5-4, 26:11 5-5, 29:38 5-6

3 erä: 31:40 5-7, 38:58 6-7 yv (Sohlberg, Masalin), 42:42 6-8