Ranko II 6-12 LoL

Takaisin

Vitosdivari on käynnistynyt hyvin tasaisissa merkeissä, ja tänään pelattiin kauden kolmas turnaus Myllypurossa. Ensimmäisessä ottelussa Lolli kohtasi sarjakakkosen Ranko II:sen. Tiedossa oli siis kärkikamppailu ja hikinen puhde! Lolli saapui otteluun tasan kahdella kentällisellä, joka on lähes ihanteellinen tilanne, peliaikaa luvassa jokaiselle kivasti ja tatsi pysyy hyvänä!

Ranko sai ihanteellisen alun ottelulle, kun ajassa 0:43 pölähti Lollin verkossa ensimmäisen kerran! Tällainen alku on yleensä kaikkein pahin skenaario mitä pallopeleissä voi tapahtua ja peli menee täysin sekaisin! Onneksi näin ei tällä kertaa tapahtunut. Seuraavasta hyökkäyksestä oli Lollin vuoro rankaista ottelu tasoihin ajassa 01:04. Shokkialun jälkeen pelissä jatkui avoimien ovien päivät ja molemmat joukkueet mättivät vuoroin maaleja.

Toinen erä oli tasaista vääntöä. Lollilta nähtiin erässä lukuisia hienoa palloralleja! Suurimmat huomiot kiinnittyivät kuitenkin laiskaan viisikkopuolustamiseen joukkueena sekä kapteenin esimerkillinen pelaaminen!

Kolmas erä oli kauden parasta pelaamista! Viimeistely oli murhaavan tehokasta ja välillä oli rouva fortunakin joukkueen puolella, kertakaikkisen hienoa maaleja nähtiin. Lisäksi Andy pystyi nousemaan omalle tasolleen, ottaen muutaman tärkeän game saverin, jolla varmistettiin 0-5 erä!

Ottelun suurimmat huomiot olivat hyökkäystrion A.Torkkola-Masalin-Lehterä pelaaminen. Herrat olivat lähes jokaisen maalin aikana kentällä, oli sitten kyseessä oman joukkueen maalista tai vastustajan, aikamoinen suoritus! Lisäksi ripuliranne-kapteenimme 4+0 tehot olivat myös jotain uskomatonta! Fäneille tämä  ottelu oli viihdettä parhaimmillaan!

1. erä 4-4, 2. erä 2-3 ja 3.erä 0-5

1-0, 1-1 (Masalin, A.Torkkola), 2-1, 2-2 (Lehterä, A.Torkkola), 2-3 (Lehterä, Masalin), 3-3, 3-4 (Trast, Sassi), 4-4, 4-5 (Trast, Sassi), 5-5, 6-5, 6-6 (A.Torkkola, Masalin), 6-7  (Trast, Masalin), 6-8 (Masalin, Sohlberg), 6-9 (T.Torkkola, Sassi), 6-10 (Trast, Sassi), 6-11 (Tapio, T.Torkkola), 6-12 (A.Torkkola, Masalin)