LoL 10-3 Pesämunat

Takaisin

Pelit jatkuivat muutaman lepopäivän jälkeen Arenaliigassa. Hyvien otteiden ansiosta Lolli oli noussut Arenaliigassa jo piikkipaikalle ja tänään vastassa oli tasapisteissä oleva sarjakolmonen Pesämunat.

Yleensä näissä divarin jälkeisissä peleissä on  niukahkosti porukkaa paikalla ja niin oli nytkin.  Onneksi vastustajalla oli ukkoja suurin piirtein saman verran, joten ottelun tempo oli kuin hidastetusta filmistä.

Tasaisen ensimmäisen erän epämääräisin tilanne nähtiin, kun Pesämunien kaverilla petti kasetti, jonka seurauksena kaveri keihästi Kai Trastia munille, josta punainen kortti ja kaveri himaan. Mistäköhän lie joukkueen nimi muuten tulee?

Toisessa erässä vastustajan kaveri puhui roolia ottavan tuomarin kanssa mukavia, jonka seurauksena punainen kortti. Tämä oli ottelun käännekohta ja Lolli pääsi murskaamaan vastustajan totaalisesti kanveesiin!

Viiden hyökkääjän ja kolmen pakin peluutus alkoi näkyä Lollin pelaajien liikkeessä jo toisen erän alkupuolella, joten pitkälti Andyn torjuntojen ansiosta vastustajan maalimäärä pysyi alhaisena!

1-0 (Aaltonen, Mäkinen),  1-1, 2-1 (Kinnunen, Aaltonen), 2-2, 3-2 (Laitinen, Sohlberg), 4-2 (Aaltonen, – ), 5-2 (Masalin, Tapio), 6-2 (Mäkinen, Sohlberg), 6-3, 7-3 (Tapio, Sohlberg), 8-3 (Tapio, Mäkinen), 9-3 (Laitinen, Masalin), 10-3 ( Laitinen, Masalin)