LoL 2-4 VSS III

Takaisin

Hurlumhei-ottelun jälkeen vuorossa oli toinen tiukka matsi lohkon viidennettä sijaa hallinnoivaa joukkuetta VSS III vastaan. Tähän otteluun kokoonpanoa jouduttiin hiukan rukkaamaan uuteen uskoon, koska Kinnunen oli suorittanut velvoitteet työrintamalla ja pääsi pukemaan ansaitusti arvokkaan Lollin-pelipaidan päälleen. Kolmella pakilla, kahdella sentterillä ja kolmella hyökkäyviisikolla lähdettiin hakemaan tärkeitä lisäpisteitä.

Ensimmäinen erä oli todella tasaista vääntöä, joten erässä nähtiin ainostaan yksi maali, jonka Lolli teki ajassa 06:20.

Toisen erän alussa tapahtui sitten jotain todella outoa! Jälkikäteen lehdistölle kerrottiin, että joukkueen kapteenilta oli mennyt pohje jumiin, jonka seurauksena aikalisä ajassa 19:55 ja siirtyminen peluutuksessa viiteen pakkiin ja kahteen hyökkäysviisikkoon. Oliko tämä sitten ottelun kulminaatiopiste? Se on turhaa jossittelua. Alkukautta vaivanneet keskialuuen hölmöilyt alkoivat näkyä jälleen, pallonmenetyksiä ja heikohkoja syöttöjä. Onneksi erän loppupuolella otteet hiukan paranivat ja hyviä palloralleja nähtiin jälleen vastustajan päässä. Valitettavasti vastustajan veskari oli kuuma ja poimi kaikki laukaukset marjoina. Lisäksi pari tuhannen taalan paikkaa kohellettiin taivaan tuuliin.

Kolmannessa erässä Lollin ote sitten herpaantui väsymyksen myötä. Keskittyminen olennaiseen loppui, jonka seurauksena jalka ei enää liikkunut ja ajatuslanka pelaamiseen hävisi.

Ei voi sanoa, että VSS III olisi ollut joukkueena parempi, vaan kyllä tämä ottelu oli kahden hyvin pelanneen veskarin näytöstä, jota säesti Lollin kenttäpelaajien todella outo sekoilu.

Yhteenveto turnauksesta:

Sellainen mututuntuma on, että pelit menivät jälleen aikalailla ristiin, joten on mielenkiintoista nähdä joukkueiden asetelmat tämän vuoden viimeiseen turnaukseen joulukuussa. Kaksi pistettä oli minimitavoite, mutta hampaankoloon kyllä jäi toisesta ottelusta. Kiva oli nähdä myös A. Torkkolan onnistumisia hyökkäyspäässä, joka lupaa jatkoa ajatellen hyvää!