Red Stars 7-2 LoL

Takaisin

Kauden toiseksi viimeinen turnaus – vain voitoilla voidaan säilyttää teoriassa mahdollisuudet vielä karsintoihin. Nämä olivat kylmät faktat ennen ottelun alkamista.

Lolli oli saanut paikalle kolme vahvaa kentällistä tärkeään ensimmäiseen otteluun, jossa vastaan asettui lohkon juoksuvoimaisempia joukkueita oleva Red Stars.

Jo heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen näki mitä oli luvassa, vauhtia ja  vielä kerran vauhtia. Lollilaisethan ovat tottuneet tällä tavalla vain juoksemaan valomerkin jälkeen illan viimeiseen dösään / junaan! Vauhdikkaan ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 0-0.

Toisessa erässä vastustajan juoksuvoima alkoi näkymään entistä enemmän ja lollilaisten pelaaminen painottui lähinnä vastahyökkäyksiin. Lollilaisilla oli omat hyvät paikat toisessa erässä, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu maaleja aikaiseksi, kun taasen vastustaja käytti paikkansa tehokkaasti.

Usko ja kunto taisi hiukan loppua tärkeimmällä hetkellä, joten kirivaihdetta ei nähty viimeisessä erässä ja erä meni pelailessa. Osku pelasi maalissa hienon ottelun, ottaen tärkeitä koppeja. Nyt ei vaan kenttäpelaajat osanneet hoitaa omaa osuuttaan tarpeeksi hyvin.

1. erä 0-0

2. erä 3-0

20:39 1-0, 22:48 2-0 RL, 28:16 3-0

3. erä 4-2

31:46 4-0, 32:41 5-0  37:05 5-1 (Tapio, – ), 42:10 6-1, 43:38 7-1, 44:33 7-2 (A. Torkkola, Masalin)