LoL 8-5 FC KontU

Takaisin

Kuluvan kauden tavoitteena oli päästä kahden parhaan joukkoon, mutta nälkä kasvaa syömättä, joten karsintaotteluun valmistauduttiin laadukkaasti. Joukkueen Viihdevastaava  oli saapunut syömään aamupalansa kentän laidalle ja Torkkolan veljeksetkin  olivat sovittuna ajankohtana paikalla, kuten vanhoina hyvinä aikoina Haapajärven Pesäkiiloissa.

Vastustajasta tiedettiin vain sen verran, että tehtyjä ja päästettyjä maaleja suhteellisen vähän lohkossaan sekä pelaavat pienehköllä rosterilla.

Ihmetystä herätti kuitenkin vastustajan toiminta ennen ottelun alkua. Porukkaa alkaa tippumaan paikalle noin varttia ennen hoohetkeä ja kruununa veskarin saapuminen muutamaa minuuttia ennen ottelun alkamista.

Lolli saapui otteluun yhdellätoista kenttäpelaajalla, joka on haastava kokonaisuus peluutuksen suhteen. Loukkaantu(juopu)neina olivat kaksi sentteriä Tapio ja Sassi, joka lisäsi entisestään haastetta kentällisiin. Telaketjuosaston pelaajista olivat poissa pitkäaikaistoipilas Aaltonen, joka oli kuitenkin saapunut toimitsija-aitioon. Liekö kaverilla mennyt rangaistus- ja toimitsija-aitiot sekaisin keskenään? Lisäksi poissa oli Kinnunen, tämä vankkumaton AY-pamppu, joka oli suorittamassa velvoitteitaan työrintamalla.

Hyvä valmistautuminen ja laajalla rintamalla onnistumiset toivat ensimmäiseen ja toiseen erään lukuisan määrän maaleja ja tähän kun lisätään vielä Oskun maukkaat marjojen poimiset, niin mitään hätää ei ollut oikeastaan missään vaiheessa.

Kolmanteen erään lähtiessä tilanne oli jo 6-1 Lollille. Tällainen reiluhko johto saattaa olla varsinainen sudenkuoppa, mikäli keskittyminen herpaantuu.  No miten sitten kävikään…  Pelaaminen loppui täysin ja hyvänolontunne oli päässyt salakalavasti mieliin. Erän alkuun kolme jäähyä viiden minuutin sisään ja kas kummaa tilanne olikin jo 7-4. Aikalisä ja tilanteen rauhoittaminen, ennen kuin mitään suurempaa paniikkia alkaisi tulemaan. Pari minuuttia aikalisän jälkeen kuitenkin helähti jälleen omassa verkossa ja tilanne oli jo 7-5! Tässä vaiheessa jo kyllä varmasti monen pelaajaan mieleen hiipi monenlaisia ajatuksia… Kunnes  yhdeksän sekuntia kavennuksesta Masalin murtautuu suoraan aloituksen jälkitilanteesta tekemään keskialueen riistoa ja vääntäen tilanteesta väkisin tahtomaalin, jolla Lolli varmisti lopullisesti ottelun voiton!

KontU:n pelaaminen hyökkäyspäässä oli ajoittain hyvinkin mallikkaan näköistä, mutta heikohko viimeistely selvissäkin maalipaikoissa sekä kapea rosteri huonolla valmistautumisella oli joukkueen turma.

Isot pelit ratkeavat yleensä aina maalivahtipeliin ja tämän päivän ehdoton tähti oli veskarimme Osku, joka antoi torjunnoillaan mahdollisuuden ottelun voittamiseen!

1. erä 3-0, 2. erä 3-1 ja 3. erä 2-4

1-0 (Jokinen, Masalin), 2-0 (A. Torkkola, Jokinen), 3-0 (Lehterä, Salminen), 4-0 (T. Torkkola, Leppänen), 5-0 (A. Torkkola, Sohlberg), 6-0 (T. Torkkola, Miettinen), 6-1, 6-2, 7-2 AV (Salminen, T. Torkkola), 7-3, 7-4, 7-5, 8-5 (Masalin, – )