TNT 2-4 LoL

Takaisin

Lollin divarin viimeisessä ottelussa vastaan asettui TNT. Panokset olivat valtaisat ja voidaan todeta, että ottelu oli kauden helmi lohko seiskassa! Voitolla Lolli varmistaisi karsijan paikan, tasurilla mahdollisen karsinnan ja tappiolla kausi olisi varmasti päätöksessään.

TNT saapui päivän ensimmäiseensä otteluun kahdeksalla kenttäpelaajalla, kun taas Lollilla oli vain yksi peli välissä aikaa huilia. Alkuun tiedettiin, että vaikka vastustajalla oli vain kahdeksan ukkoa paikalla, niin vauhti tulisi olemaan ottelussa kova.

Ensimmäisessä erässä näki selvästi, että ottelun kovat panokset näkyivät molempien joukkueiden pelaamisessa, joten maalipaikoilla ei juhlittu, mutta vauhtia oli senkin edestä.

Toisen erän alkuun TNT onnistui heti maalin teossa, mutta onneksi tästä maalista TNT ei saanut hurmosta päälle ja Lolli pystyi keskittymään omaan tekemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuudessa toinen erä oli täysin uusintoa ensimmäisestä erästä, erittäin tarkkaa pelaamista ja kovaa vauhtia.

Kolmannen erän alkaessa päätettiin tiivistää kahteen kentälliseen ja hakea raivokkaasti kavennusta. Erän kolmannella minuutilla kuitenkin helähti ja TNT sai tehtyä aikaiseksi elintärkeän 2-0 maalin! Lähes perään Lolli onnistui kuitenkin kaventamaan tilanteeksi 2-1 ja 53 sekuntia tämän jälkeen Lolli tasoitti ottelun 2-2! Minuutti tämän jälkeen verkko soi jälleen ja Lolli pääsi 2-3 johtoon! Kahteen minuuttiin ja seitsemään sekuntiin Lolli teki siis kolme maalia, kääntäen ottelun kulun itselleen!

Huomioiden ottelun tärkeyden, niin tällaista suoritusta ei olla nähty LoL-historian aikana ikinä!!! Lollilla oli suurempi halu ja sydän voittaa ottelu!

Kolmannen erän viisi viimeistä peliminuuttia olivat henkien taistelua molempien joukkueiden osalta! TNT haki raivoisasti tasoitusta, jonka ansiosta myös Lollille aukeni muutamia hyviä paikkoja. Kunnes ajassa 42:39 helähti 2-4! Peliä ei oltu tässä vaiheessa todellakaan vielä pelattu! TNT painoi raivokkaasti peliä edelleen Lollin maalia kohden ja Osku venyi game savereihin! Ottelun viimeisellä minuutilla koettiin vielä dramaattinen hetki, kun Simolta meni nilkka ja nilkuttaminen suoraan katsomon puolelle, josta tuomittiin kahden minuutin rangaistus Lollille. USKOA, TAISTELUA ja TAHTOA oli kuitenkin enemmän Lollilla ja TNT ei saanut aikaiseksi kavennusta, saati sitten tasoitusta!

1. erä 0-0, 2. erä 1-0 ja 3. erä 1-4

1-0, 2-0, 2-1 ( Masalin, A. Torkkola ), 2-2 ( Sohlberg, Miettinen ), 2-3 ( A. Torkkola, Laitinen), 2-4 ( A. Torkkola, Masalin)