LoL 4-4 Snakkes

Takaisin

Lolli avasi divaripelit kukonlaulunaikaan Myllypuron Arenacenterissä, kun vastaan asettui sarjanousija Snakkes. Kauden ensimmäinen tosipeli ja aamuherätys ovat olleet joka vuosi haastava yhdistelmä lollilaisille ja niin oli tänäkin vuonna!  Ottelun alussa vietettiin hiljainen hetki liivien muistolle, jotka ovat kuvastaneet lollilaisuutta parhaimmillaan!

Snakkes osoitti heti ottelun alussa, että joukkue ei tule olemaan heittopussi ja Lolli saa tehdä täyden työn, mikäli aikovat saada kotiinviemisinä sarjapisteitä vaimoille ja tyttöystäville. Snakkes pelasi ennakkoluulottomasti ja hyvällä liikkeellä, jonka kautta kotijoukkueelle tuli tolkuton määrä henkilökohtaisia virheitä pallon kanssa ja sijoittumisvaikeuksia kentällä.

Molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa ottelussa. Paremmalla viimeistelyllä ja vähemmällä kouhotuksella ottelu olisi voitu naputella Lollin hyväksi jo toisen erän aikana. Kolmannen  erän seitsemännellä peliminuutilla Snakkes meni ottelussa maalinjohtoon. Tässä vaiheessa nähtiin mitä tarkoitetaan kokemuksella ja rutiinilla, lollilaiset eivät panikoituneet ja runnoivat väkisin tasoituksen ajassa 44:47.

Yksi piste ottelusta oli hyvä suoritus, ja varmasti oikeudenmukainen pelitapahtumiin nähden. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin pitkää kautta!

1. erä 0-1, 2. erä 3-2 ja 3. erä 1-1

0-1, 1-1 (T. Torkkola, Sassi), 2-1 (Tapio, Kinnunen), 2-2, 3-2, 3-3 (Miettinen,Masalin), 4-3, 4-4 (T. Torkkola, Masalin) IM