LoL 2-7 Loviisa II

Takaisin

Kirvelevän ensimmäisen ottelun jälkeen Lolli kohtasi Loviisa II. Ennen ottelua lollilaisilla oli hyvin aikaa tutustua Campo Sportin kahvion tarjontaan sekä vaihtaa kuulumisia Panda Antikaisen kanssa. Lähtökohdat otteluun olivat kuitenkin vesiselvät, vain voitolla yöhön!

Ottelun alku noudatti jälleen tuttua kaavaan. Loviisalaiset karkaavat vain viidessä minuutissa 2-0 johtoon, joka tiesi heti vaikeaa ottelua Lollille. Yhdeksän minuutin kohdalla lollilaiset onnistuvat kaventamaan tilanteen 2-1, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin jälleen soi omissa ja minuutti tästä tilanne olikin jo 4-1. Kokonaisuudessaan todella heikko ensimmäinen erä lollilaisilta.

Toinen ja kolmas erä meni tasaisimmissa merkeissä, mutta suurta hätää vastustajalla ei ollut missään vaiheessa.

Loviisalaiset olivat valovuoden edellä liikkeessä ja henkilökohtaisessa taidossa, joten ansaittu voitto vastustajalle.

Kauden tärkeimmät ottelut ”saman kategorian joukkueita vastaan” – nolla pojoa. Turnaus osoitti kylmän tosiasian, että Lollin pelillinen taso on liikaa muutamien pelaajien varassa ja valitettavien poisjääntien takia pelaaminen puuroutui molemmissa otteluissa.