Ylhäs II 8-3 LoL

Takaisin

Muutaman maakuntakierroksen jälkeen pelit jatkuivat Vantaan Campo Sportissa. Lollille turnaus oli erityisen tärkeä putoamiskamppailun takia. Valitettavasti Lollilla oli tärkeimmällä hetkellä pahoja poisjääntejä kärkipelaajien joukossa. Molemmat Torkkolat, Jope, Simo ja Budis. Taisi olla  ensimmäinen turnaus tällä kaudella, kun rosterin leveys oli vain 12 kenttäpelaajaa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kokenut Ylhäs II, jolle Lolli oli hävinnyt ensimmäisessä kohtaamisessaan 3-5.

Poikkeuksetta tällä kaudella verkko on soinut hyvin nopeasti Lollin päässä pelin alussa ja niin kävi nytkin. Seitsemän minuutin kohdalla tilanne jo 2-0 Ylhäkselle. Vaikea alku luo aina omat haasteet pelaamiseen, mutta onneksi lollilaiset pystyivät pitämään päät kylminä. Tiukkojen vaiheiden jälkeen erätauolle päästiin maalin johtoasemassa.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi. Ylhäs pyörittää peliä ja lollilaiset saavat aikaan vain yksittäisiä vastahyökkäyksiä. Erän viimeisillä minuuteilla lollilaisille tulee kauden pahin musta hetki, joka kääntää ottelun vastustajalle. Alle kahdessa minuutissa Ylhäs tekee kolme maalia ja erätauolle lähdetään kahden maalin tappioasemasta.

Kolmannessa erässä lollilaisilta alkaa puhti sekä usko loppua kesken ja erä menee puhtaasti 3-0 Ylhäkselle. Ansaittu voitto vastustajalle ja katkera tappio Lollille.

1. erä 2-3

03:07 1-0, 07:52 2-0, 08:36 2-1 (Masalin, – ), 11-38 2-2 (Miettinen, Masalin), 13:56 (Masalin, Miettinen)