East Stars 3-5 LoL

Takaisin

Lollin pelit jatkuivat tänään vieraspelillä East Starsseja vastaan Merihaan palloiluhallissa. Merihakahan edustaa suomalaista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Muistathan varata kartan ja aikaa, mikäli saavut Merihakaan autolla, koska alueella on labyrinttimainen parkkihalli, jonne parkkipirkotkin eksyvät!

Molemmat joukkueet olivat otteluun saapuneet kahdella kentällisellä. Lolli oli kuitenkin joutunut turvautumaan muutamaan vahvistukseen lukuisten poissaolojen takia. Harri ”Haba” Hynninen, ”Jope” ja Toni ”huutosyöttö” Mäkinen mahdollistivat ottelun toteutumisen, Kiitos heille!

Pelinalku oli hyvin murheellinen Lollille, koska heti  ensimmäisillä minuuteilla Starat menivät johtoon ja näytti vahvasti siltä, että Starat juoksevat lollilaiset kumoon. Starojen alkurynnistyksen jälkeen myös lollilaiset heräsivät siihen, että alkulämpimät ovat loppuneet jo aikoja sitten! Ensimmäinen erä oli sekavaa maalipaikkojen tuhraamista puolin ja toisin.

Starat olivat koko ottelun ajan vaikeuksissa hyökkäysviisikkoa  A. Torkkola-Jope-T.Torkkola vastaan, jotka pystyivät omalla henkilökohtaisella taidollaan luomaan  jatkuvasti vaarallisia maalipaikkoja. Vain Makkarakeisarin ajatukset olivat jääneet HK:n makkaratehtaalle, jonka vuoksi ottelu ei ratkennut jo toisessa erässä.

Ottelun parhaimmistoa olivat huutosyöttöjä harrastava Toni Mäkinen, joka omien sanojen mukaan on keskittynyt koko kesän mentaaliseen harjoitteluun, joka näkyi nyt sitten positiivisena onnistumisena. Lisäksi  Oskari ”Osku” Luotamo pystyi ottelun aikana ottamaan muutaman game seiverin, jonka vuoksi Starojen kiriä ei nähty.

1. erä 2-2, 2. erä 1-2, 3 erä 0-1

0-1, 1-1 (Mäkinen, T. Torkkola), 1-2 (Mäkinen, T. Torkkola), 2-2, 2-3 (T. Torkkola, A. Torkkola), 2-4 (Jope, A. Torkkola), 3-4, 3-5 (Sassi, Mäkinen ”huutosyöttö”)