Kiksi 6-7 LoL

Takaisin

Pienen marrastauon jälkeen Lollin pelit jatkuivat tiistaina Arenaliigassa. Liekö molemmat joukkueet kärsineet Kendo-Liigan pelikierroksesta, koska molemmilla joukkueilla oli vain kahdeksan kenttäpelaaja ja maalivahti paikalla. Pitkäaikaistoipilas, joukkueemme Pärstaklaus Aaltos Tommi oli saapunut kokeilemaan otteluun jalkansa kestävyyttä. Tuttua vääntöä nähtiin ja muutama namukas syöttöpiste myös!

Peli oli varsinaista höntsäkävelyä ja Lolli otti nopeasti 2-0 johdon. Ensimmäinen maali syntyi, kun ottelua oli pelattu 18 sekuntia ja toinen reilun minuutin kohdalla. Lollilla oli ottelussa paljon paikkoja, mutta puolustuspelaaminen oli laiskaa.

Vain kurittoman pelaamisen takia Kiksi pysyi mukana ottelussa loppuun saakka. Lolli johti jo parhaimmillaan 7-3 ja luultiin matsin olevan ohi, mutta vastustaja pelasi suoraviivaisesti maalille ja naputti maaleja toisensa jälkeen, kunnes tilanne oli jo 6-7! Kiksi pääsi vielä yrittämään yli minuutin kuusi vs. neljä peliä, kun ottelun ainoa jäähy jouduttiin kärsimään loppuhetkillä. Onneksi Andy otti muutaman huippuseivin, jonka ansiosta täysi pistepotti tuli Lollille!

Ottelun jälkeisenä päivänä tuli sitten jobinpostia, kun Aaltonen ilmoitti ettei nilkkamurtuma ole luutunut tarpeeksi ja peleistä tulee jälleen taukoa. Harmillinen juttu!