LoL 3-7 SBS Simdax

Takaisin

Turnauksen viimeisessä ottelussa vastaan asettui SBS Simdax. Simdax oli hyvin koutsattu ennen ottelun alkamista, joten joukkueen vahvuudet olivat hyvin tiedossa, joukkueellinen kokeneita pelimiehiä ja pakkikalusto sarjan parhaimmistoa. Lolli meni ottelun alkupuolella nopeaan kahden maalin johtoon, joka taisi tehdä hyvänolon tunteen lollilaisille, koska seuraavassa viidessä minuutissa johtoasema oli kääntynyt 2-3 tappiotilanteeseen.

Lollin keskialueen pelaaminen oli tässä ottelussa hyvin heikkoa, jatkuvasti helppoja pallon menetyksiä ja huonoja syöttöjä, jonka kautta Simdax pääsi nopeasti kääntämään peliä. Lisäksi yhdeksän tehotonta ylivoimaminuuttia kruunasi ottelun lopputuloksen kääntymisen Simdaxin hyväksi. Simdax oli vastustajana mielenkiintoinen tuttavuus, joka jäi mieleen laadukkaista pakeistaan ja heikohkosta hyökkäysmateriaalista.

1.erä 2-3, 2.erä 1-1 ja 3.erä 0-3

1-0 (Masalin, T. Torkkola), 2-0 (Tapio, Lehterä), 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 (A. Torkkola, Masalin), 3-5, 3-6, 3-7

Yhteenveto:

Kaksi pistettä turnauksesta oli tyydyttävä suoritus, mutta pelillisesti jäi paljon parantamisen varaa erityisesti yksilötasolla. Suurin huomion aihe on kuitenkin kiinnitettävä ylivoiman toimivuuteen. Kahdessa ottelussa Lolli pelasi 13 minuuttia ylivoimaa ja nolla maalia! Toivottavaa olisi myös, että pelikavereille huutelu jätettäisiin vähemmälle ja keskitettäisiin voimavarat vaikka laadukkaisiin laukauksiin maalia kohti. Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa eteenpäin nousevalla trendillä, eikö vain?

Turnauksen kolme parasta pelaajaa olivat *** Simo Tapio, ** Antti Sairanen, * Kai Trast