Diiselit lämpeni, kuusi maalia aikaan 2min 47s!

Kärkikamppailussa haettiin balsamiahaavoille, koska kauden ensimmäisessä kohtaamisesssa hävittiin Porvoolle maalilla. Peli noudatti samanlaista kaavaa kuin ensimmäinenkin kohtaaminen, Lolli pyöritti ja PSS iski vastaiskuin. Harvemmin nostetaan vastustajan pelaajia pramille, mutta tänään on pakko jakaa muutama rusina Porvoon veskarille, ilman hänen game savereitaan peli olisi voinut olla hyvinkin erilainen numeroiden valossa.  PSS oli kuitenkin ratkaisemassa peliä itselleen, kun ajassa 40.59 kotijoukkue siirtyi jo mairittelevaan 4-1 johtoon. Lollissa on nähty vuosien saatossa uskomattoman hienoja tarinoita ja nousuja, joten kokeenet pelimannit eivät jäätyneet tilanteessa. Pieniä taktisia judansseja ilman Santun jalkapallokentän kokoista fläppitaulua, joka oli suosiolla jätetty änärityyliin parkkeerattuun Porscheen.  PSS:n peli kipsaantui totaalisesti, kun Lollin diiselimoottorit rykäistiin oikein kunnolla käyntiin ja loppu on historiaa!!! Kuusi maalia vajaaseen kolmeen minuuttiin ja runsaslukuinen katsojakunta katsovat toisiaan hoomoilasina. Tapahtui ns.  TÄYSTYRMÄYS! Kerrottakoon, että Tuomas oli tekemässä samaan aikaan oravannahkakauppoja Putinin kanssa, joten eiköhän me saada postissa laitettua yksi game worn-pelipaita nimikirjoituksien kera Putinille.

Toisessa kohtaamisessa kohdattiin KD. Pelikaani oli turbiinissa ja koneet ei oikein missään vaiheessa lähtenyt kunnolla käyntiin. Hienoimpana helmenä voidaan pitää Mikan avausheittoa, josta sarjan kuumin pelaaja Parkkinen laukoo vastustomattomasti pallon kattoon! Ohimainintana, että 0+3 tehot neljään peliin, niin ei kovin huono suoritus veskarilta.

Sarjassa eletään tällä hetkellä kutkuttavan jänniä tilanteita ja viimeisessä turnauksessa ratkotaan elämääkin suurempia asioita, nimittäin jatkopaikat lopputurnaukseen.

Otteluiden tilastot:

Jokinen 1+1, Trast 0+2, Erkkilä 0+1, Immonen 0+0 / 6min

Aho 0+1 / 2min, Heikkilä 1+1, Tihtonen 1+2 / 2min, Kinnunen 0+0, Parkkinen 4+4, Turunen 0+0, Jussila 4+0 / 4min, Laitinen 1+1