LoL 5-8 Light Iron

Takaisin

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Lolli kohtasi ennakkoon scoutattuna suurinpiirtein samantasoisen joukkueen itsensä kanssa. Lolli saapui otteluun kolmella hyökkäysviisikolla, kolmella pakkiparilla ja kahdella sentterillä. Pientä harmitusta aiheutti kuitenkin sentteriosaston kapeus, kun Sassi ja Tapio olivat poissa.

Ottelu sai karmaisevan alun, kun ensimmäisessä vaihdossa Light Iron tekee hyvin halvan maalin. Onneksi lollilaisten peli ei kipsaannu nopeasta maalista ja lähes heti perään joukkueemme kanuunaosastoa hallinoiva Mikko ”Budis” Sohlbergin vastustamaton lämäri siniviivan kupeesta saa verkon soimaan. Seuraavassa vaihdossa jälleen vastustajan päässä soi, kun  tahtomaalien erikoismies Kinnunen huudattaa uudelleen paikalle saapunutta runsaslukuista Haapajärven Pesäkiilojen fänikatsomoa!

Ensimmäinen erä etenee tämän jälkeen tasaisissa merkeissä, kunnes ajassa 09:02 Lihgt Iron onnistuu tasoittamaan tilanteeksi 2-2. Vastustajan tasoitusmaalin jälkeen paketti hiukan hajoaa ja  ajassa 10:22  lollilaisille tuomitaan hyvin kyseenalainen jäähy ja vastustaja pääsee ylivoimalle, josta helähtää lähes samantien. Lollilaisten onneksi Kinnunen onnistuu tasoittamaan erän lopulla tilanteen tasoihin, psykologisesti tärkeä maali koko joukkueelle!

Valitettavasti toinen erä alkaa samoin kuin ensimmäinen erä, heti alkuun soi omissa ja taas ollaan takaa-ajoasemissa… Maalin jälkeen ottelu on kuitenkin hyvin tasainen.

Ajassa 27:21 Pärkkä onnistuu tasoittamaan ottelun, mutta maalin jälkeisessä vaihdossa lollilaisille jäähy ja vastustaja pääsee erän lopuksi ylivoimalle. Ja taas helähtää, psykologisesti karmiva maali.

Kolmas erä on hyvin murheellinen lollilaisille. Erää pelattuna kolme minuuttia ja vastustaja onnistuu tekemään tilanteeksi 4-6. Tässä vaiheessa kuuluu lollilaisten selkärankojen napsahtaminen fänikatsomoon asti.

Seuraavan kahden minuutin aikana omissa ropisee kahteen otteeseen ja peli käytännössä ohi. Loppuerä menee pelailun merkeissä.

Ottelu oli hyvin tasainen, joka ratkesi erien alkuihin ja loppuihin. Ottelun parasta antia oli Kinnusen melkein tekemä hätrikki, peevelin ylärima!

1. erä: 3-3

00:50 0-1, 03:07 1-1 (Sohlberg, – ), 03:13 2-1 (Kinnunen, Masalin). 09:02 2-2, 11:35 2-3 yv, 13:10 3-3 (Kinnunen, Pärkkä)