KAIKKI MUU ON PASKAA, PAITSI KUSI

Lauantai-illan ratoksi oli Campon areenalle saapunut runsaslukuinen fanijoukko kannustamaan omiaan ja Lollillakin oli yksi. Nimiä ei mainita, mutta alan harrastajat tuntevat herran ASA.

 

Ensiksi haluan heittää kiitoksen rippeet Jipolle, Oskulle ja TUOMAREILLE.

Allekirjoittaneen tunteisiin iski pahasti puolueellisesti piipertäneet refeererit… Olkoonkin että alkusysäysksen ja herneen tunkemiseen sieraimen perukoille näille piipareille hoiti Lollin kuumaakin kuumempi MADi Max..  Eikä siinä kaikki, niinku Simo huusi vaatehuoneelta.. jäähyjä otettiin taas laajalla rintamalla.. osa selviä ja osa ei niinkään. Allekirjoittaneen istuessa poksissa ainoa mieltä sekunniksi ylentänyt hetki oli toimitsija, joka yhtyi näkemäämme. Selväksi tuli että Lolli on haaste ja vittumainen tuomereille..;)

 

Ensimmäinen ottelu:

Oli täysin tiedossa millä tyylillä ja aseilla HOHI olisi peliin tulossa. Jälleen kerran ennalta suunniteltu pelin avaus ja nopean pelin lainalaisuudet tahtoivat unohtua Lollin pelaajilta.. Vastustajan pyrkiessä lähinnä viiden miehen boxaukseen omassa päässään, oli Lolli ihmeissään ja lääkkeitä maalin tekoon ei tuntunut millään löytyvän. Perusduuni kantoi hedelmää kuitenkin ajassa 8:29 kun Ville *Droidi* Lehterä pääsi hujauttamaan Teemu *Flash Jr* Trastin passista 0-1 johdon Lollille.

Pelin sekavuus jatkui kuitenkin saman tyylisenä vaikka satunnaisia paikkoja välillä siunaantui… Pari miinuuttia eka maalin jälkeen Lollin puolustajan oikea-aikainen suonenveto vapautti laidalta Aki *tanssii susien kanssa* Wulffin ja Akin oivallus että maalin edestä tonttikauppoja hieronut köyhän miehen Jere Lehtinen oli ilman välittäjää, joten pallo Jarpille tällä kertaa tontti oli sen verran iso, että aikaa oli jopa pieneen pallon asetteluun ennen sen sijoittamista maalin kattoon.

Tästä homma vaikeutui ja vastustajan veskan loisto-otteet pitivät pelin kohtuu tiukkana. Toisessa erässä nähtiin vain yksi osuma ja sen teki vastustaja. 1-2 tilanteesta kolmanteen erää ja Lolli vei kyllä peliä, mutta lisämaaleja saatiin odottaa aina 35 ja 36 minuutille, jossa Lolli iski pari lisää…. Vastustaja kavensi vielä erän lopulla tilanteen 2-4 ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi.

Leijonat ja Lampaat

Osku Leijona

Lolli Leijona lamaapaan asussa.

Veikkaajan arvio oli yli-odotettu!!

 

Toinen ottelu:

Tästä ottelusta oli ennakko tietojen ja skauttausten mukaan tulossa totaalisen erinlainen, kuin eka matsista. Ja tällä kertaa veikkaajan arvio osui 100% oikein, jopa loppu tulosta myöten.  Ottelussa nähtiin hienoja maaleja, joista osassa oli enemmän onnea, kuin ymmärrystä.

Maalinteko on aina kiinni siitä, että pallo saadaan maalille päin. Tämän pelin ensimmäinen erikoisuus nähtiin, kun massakaudelta palannut Jari-Pekka *Jippii* Laitinen laukoi puolesta kentästä pomppivan reikäpallon…….. ja huom: MAAAAAALIA kohti… ja sehän upposi: ajassa 00:26.

Tiedossahan oli, että vastustajan jalka on yhtä kevyt kuin meidän HELIUM paita, joten kavennusmaali odotti tulemistaan jo aika pian ja sehän tuli…. ajassa 5:31. Vastustaja paineli myös johtoon ajassa 6:16, joten tälle päivälle ensi kertaa Lolli oli takaa-ajajana. Pelikellon pysähtyessä aikaan 6:37 oli Lollin vuoro nousta tasoihin ja tämä ylivoimalla. Lolli painoi vielä toisen erän lopulla johtoon 2-3 ehdottomasti tämä syksyn yhdellä hienoimmista maaleista, kun Jari * Manne* Manninen pisti omista längeistä mailan taakse ja nosti pelivälineen maalin kattoon.

Tässä ottelussa nähtiin, että ilman suunnitelmaa sinkoilevat lollilaiset, eivät pysty täysin pitämään peliään kasassa, kun pakka leviää(henk kohtaisesti myös). Lollin mentyä johtoon 2-4, alkoi vastustaja panostaa enemmän nopeampiin vastahyökkäyksiin ja lollin pakkien painostukseen… tämä tuotti vastustajalle toivottua tulosta, sillä aikaan 34:40 onnistui vastustaja kaventamaan pelin 3-4.

Loppu oli pelkkää selviytymistä ja eihän se tahtonut millään toimia. Tiukan, maalinedustilanteen seurauksena Lollipupetit löysivät itsensä jälleen alivoimalta ja tällä kertaa se maksoi hintaa… peli 4-4.

Lolli antoi vielä yhden yv sauman vastustajalle hoitaa peli kotiin, mutta Osku ja Lollin muuta sählääjät saivat sen verran kasettia kasaan, ettei lisä-osumia tosiaankaan nähty.

Leijona: Osku ja Manni (Jippo olisi ollut Leijona, mutta jäähy lopussa maksoi maalin, joten Jippo saa tulla lampaiden joukkoon…. ja meitähän riittää..;)

SUPER lampaat *jäähyt ja joukkueen sovittujen kuvioiden hylkääminen*

Veikkaaja kotiutti 4-4 oikein

Tuloksia:

 

Voitto 2-4

Kimi 1+1, Ville 1+0, Jarppi 1+0, Max 1+0,

Teme 0+1, Aki 0+1,  Jippo 0+1

 

Tasuri 4-4

Manni 2+0, Aki 0+2, jippo 1+0, Jamo 1+0, Kimi 0+1, Nilo 0+1

 

Tiistaina jatkuu kuvioiden hionta treeneissä.