OTTELUENNAKKOA

Campossa pelataan 4 d toinen turnaus la 20.10.18

 

Ensimmäisen turnauksen kohokohdat on nyt syytä laittaa viimeistään tässä vaiheessa sivuun ja alkaa keskittymään huomiseen koitokseen.

Pelien aikatalutuksen suhteen tämän pitäisi sopia Lollin unirytmiin huomattavasti paremmin, kuin aamuiset koitokset.

 

Ensimmäiseen peliin vastaan astelee HoHI. HoHista allekirjoittaneella ei ole tarkempaa tietoa, mutta sivusta ottelua Tiikereitä vastaan seuraanneena voisin todeta, että joukkueessa alkaa olla saman kaliiberin ukkoja, kuin meilläkin Ikää en tiedä, mutta ei taida olla eilisen Teeren poikia kaikki… Uskon pelin olevan jokseenkin fyysinen. Selkeitä kuvioita HoHilla näytti myös löytyvän, joten siihen lääkkeenä pitäisi toimia yhtenäinen puolustus ja hyvä liike.

Veikkaajan arvio: HoHi 2,3 – LoL 6,7

 

Toinen peli:

Tässä pelissä kapteenisto uskoo liikkeen määrän nousevan edelliseen verrattuna ja se asettanee pelin temmon huomattavasti korkeammalle. LoLlin kesätreenien keskittyminen pelkästään koukistajalihaksen toimivuuteen olut-tuoppien nostelussa  ja pakaralihasten istumiskestävyyteen kesäterdeillä.. ei ole omiaan tämmöiseen vauhdin lisäykseen. Onneksi kelit ovat kylmenneet ja terassit ovat pääasiassa kiinni, joten hiukan on toivoa, että jalka nousee myös Lollin ukoilla.

Tiikerit aloittivatkin kautensa juurikin HoHia vastaan ja paremmalla  viimeistelyllä HoHi olisi vienyt pelin tiukemmaksi. Silti uskon että joukkueena mennään ja tämäkin peli  tulee Lollin pistetiliä kartuittamaan ainakin yhdellä POJOLLA.

 

Veikkaajan arvio: Tiikerti 3,4 – Lolli 4,5

 

Adjöö ja rollenrokkerit