Kauden 2018-2019 avausturnaus

Kesän aikana uudistunut LOLLI avasi nelosdirren pelit THT centterissä 6.10.

Aamupelin ollessa klo 11:00 herätti se pientä sekoilua lollin pelaajissa. Yksi oli lähdössä Campoon pelaamaan ja toinen kävi hakemassa melkein Lohjalta asti vauhtia.

Lauantain aamupeliin saatiin kuitenkin riittävästi pelaajia, jotta pystyttiin hakemaan tuloksellista peliä. Lollin tämän syksyn treenivuoro on selvästi auttanut kauteen lähtemiseen pelillisesti.

Eka peli LOL vs Karvakädet

Pelin alku oli pientä hermoilua ja ketjujen koostumukset hakivat vielä yhteisiä säveliään. Peliin lähdettiin kolmella laitaparilla (Max/Teme, Jake/Jamo ja Jarppi/Aki), kahdella sentterillä (Kimi/Manni) ja kolmella puolustajalla (Nilo/Ville ja Kai).

Maalinteon aloitti Lolli ajassa 6:22, kun täsmähankinta mr flinstone (jamo) räppäsi pallon pörsän perukoille. Tämän jälkeen hermoilu konkretisoitui, niin että otettiin tyhmiä jäähyjä, jonka seurauksena vastustaja iski kolme maalia… tosin vain yksi virallinen YV maali heille. Vastustajan kolmannen maalin jälkeen, viime kauden ykkössentteri Kimi päätti nostaa hiukan suoritustasoaan ja pamautti lollille tärkeän kavennusmaalin vain 5 sekunttia myöhemmin.

Kimin päästyä vauhtiin, toi hän myös lollin tasoihin vielä toisen erän lopulle. Pelaamisen makuun päässyt Lolli alkoi olla vauhdissa ja kolmannessa erässä ajassa 35:46 Mr Flinstone pisti lollin jälleen johtoon. Pelin tiukkuus alkoi näkyä selvänä lämpötilan nousuna ja taistelupareja alkoi kentällä muodostua sinne ja tänne.. suurin tilanne puhutti pitkään pelin jälkeen ja siinä isointa roolia näytteli toinen uusi hankinta MMA ottelija Mad Max..

Madi hommaattin lolliin suojelijaksi ja tätä kenttäpoliisin virkaa Max hoiti hienosti ottamalla 5+20 erän loppupuolella tiputettuaan Steven Siegal tyyppisellä kämmenlitsarilla vastustajan maalivahti kenttään ottamaan lukua..

Vitosen aikana ei vastustaja saanut kuin pari laukausta kohti maalia ja nekin Osku pääsi helposti torjumaan. Viimeinen niiti oli Mr Flinstonen käsialaa, kun herra paineli koko kentän läpi ja tuikkasi pallon yläpörsään Akin juostessa perässä ja huutaen menemenemene..

Jamolle hattu ja Kimille pari byyriä

hyvä ja nousujohteinen peli. ainoa miinus oli 31 minuuttia jäähyjä.

Lolli vs Sipa

Toiseen peliin päästiin samalla kokoonpanolla sillä Mad Maxin punainen kortti ei estänyt pelaamasta toisessa pelissä sittenkään.

Lolli  aloitti eka erän puolivälin jälkeen maalinteon ja paineli 3-0 johdossa erätauolle. Peli oli erittäin hyvän näköistä ja kontrolloitua. Jos oli eka erä hyvää suorittamista, niin toinen erä oli teurastusta..

Lollin joukkue päätti kokeilla miten hyvin nitroilla varustettu tiimi oikeen pystyykään pelaamaan ja iski kaasun lattiasta läpi. Ajassa 16:24, 17:39, 17:57, 19:24, 21:01 ja 29:57 lolli painoi 6 häkkiä lisää.

Kolmas erä ei enää lisämaaleja lollille tuonut, mutta paikkoja niihin olisi kyllä ollut… paras isku kyky jäi varmaan sinne toieselle eräatauolle, mutta peli itsessään oli koko ajan hallussa muutamaa kauneusvirhettä lukuunottamatta.

Vastustajan onnistuessa 3 kertaa ottelussa päättyi peli 9-3 Lollin voittoon.

HUOMIOITAVAA on että onnistumisia tuli kaikille pelaajille, niin pisteiden kun suoritusten valossa.