Palkinto gaalan tulokset

Olihan upeat olosuhteet palkintojen jakoa varten ja vielä hiukan muisteltiin kauden tapahtumia. Aika moista vuoristorataa ajoittain oli ja Jeterin esimerkki oli aika jäätävä. Golf kentältä saatiin vielä loppupelien kokoonpanoon ja ratkaisevan pelin jatkoajalla laukaisi voiton LOL:lle. Tässä vielä lyhyt esittely gaalaillan palkinnoista.

Palkitut 2018

Pokeri palkinto Tommi Jokinen massipäällikkö

Hoiti LOL:in rahaliikenteen kauden aikana ja ylijäämällä saatiin saunakin maksettua. Olikohan Tommi käynyt uhkapelaamassa meidän rahoja voitokkaasti Las Vegasissa.

Alppihiihto palkinto Oskari Luotamo come back

Oli virallisesti jo lopettanut LOL:ssa, mutta Jipon suosittelujen kautta saatiin Osku takaisin maaliin. LOL historian kovin come back tähän mennessä.

Ammunta palkinto Aki Wulff tulokas

Syöttö lähtee kuin tykin suusta ja omassakaan joukkueessa harvat pystyy syötön kesyttämään. Normaalisti vuoden tulokas titteli on mennyt nuorelle pelaajalle. Aki osoitti kauden aikana, että ikä on vain numero ja nähtävästi nuoruudenlähteestä on nestettä nautittu.

Tähti palkinto Jarno Nousiainen vuoden pelaaja

Jarno hoiti kauden aikana peluutuksen sekä teki siinä sivussa LOL historiaa pisteiden merkeissä. Vuoden pelaaja palkinto vaatii pelaajien enemmistön äänet ja sen takia arvostus palkintoa kohtaa on korkea. Vuodesta 2013 on palkintoa jaettu ja kiertopalkintoon kaiverrettu nyt kuusi nimeä.