Harkkamatsia Nurmijärvellä (RSB:tä) vastaan

Kauden toistaiseksi viimeiseen harkkamatsiin lähdettiin tappio niskassa. Poikkeuksellisesti edellisestä tappiosta ei niin sisuuntunut LoLLi lauma oli kuitenkin eksynyt yhden yli kahden kentän kokonaisuutena pelipaikalle. Viimeisestä treenipelistä käytiin jo kovaa keskustelua kokoonpanosta ja peluutuksesta yhteisellä watsuppi sivulla.. se on nykyaikaa… eikä vielä oikeen toimi LoLilla!! Lieneekö syy siinä että joukkeessa osa käyttää vielä viidakkorumpua viestinnässä.

 

Viimeiseen harkkamatsiin saatiin kaivattuja roolipelaajia mukaan, kun kesätelakalla maannut Aki *köyhän miehen Mats Sundin* Wulff ja jalkapallokautta lopetteleva Trast Senior liittyivät kokoonpanoon. Joukkueen johdolla olikin pähkinöitä purtavana, sekä peluutuksen, pelitavan että aina niin jännittävän todellisen rosterin kanssa… Rosterihan yleensä varmistuu, kun pilli soi ja peli alkaa. Tämäkään kerta ei poikkeusta juuri tehnyt. (Sipelle hyvät jatkot)

 

Pelistä pari sanaa,,,!! tasuri tuli… prkle…!!

 

Ajatuksena oli kokeilla vielä kerran pieniä muutoksia ja yksi niistä oli erottaa majakka *jeter* ja  *teme* perävalo..  tällä pyrittiin siihen, että nämä tulevaisuuden lupaukset johtaa karvauspeliä omissa ketjuissaan.. tuloshan oli sama kuin olisi laitettu sokea leikkimään jalattoman invalidin kanssa hippaa. Ei hyvä.

 

Pelillisesti oltiin hukassa, sekä avauspelin, ajoituksien ja etäisyyksien kanssa.. antaisin Oskumokelle +, mutta Oskukin otti omaan piikkiin pari iskua, joten ei plussia tässä vaiheessa. Vastustajalta iskuvoimaa löytyi ja varsin komeilla kihauksilla he peliä myös veivät.

 

Niin paljon oli huonoa LoLLin pelissä pari ekaa erää, että sitä ei kannata syvällisemmin analysoida. Viimeisen erän ketjumuutos toi sentään junnut taas yhteen ja avot… molemmat heräsivät horroksesta. Myös isä Trastin hyvin ajoitetut loppuhetkien nousut iskuetäisyyksille toivat kaivattua tulosta.

 

Tästä treenipelistä otetaan mukaan kolmas erä ja ne kaksi ekaa haudattiin Nurmijärven koulukeskuksen pehmeähkön salibandykentän uumeniin.

 

Lopputulos 5-5

 

johto kiittää aktiivisuudesta ja sauna illassa lukitaan Raja Cuppia varten runkoa kiinni….

 

ps. Jake… tämä ei tarkoita että saunaillassa ajetaan runkoon kiinni…. varsinkaan suihkussa.

 

ja niitä pisteitä: Teemu Trast 2+0, Jeter Nieminen 2+0, Jarno Nousiainen 0+2, Kai Trast 1+0, Janne Tihtonen 0+1, Ville Lehterä 0+1, Jarkko Jussila 0+1