Turnauspelit kolme ja neljä

15.10.1016 Vastuuvuoro turnauspelit kolme ja neljä. Pelit oli Ruskeasuon NHL- kaukalossa, jossa tila ja aika on vähissä. Migu oli saanut koko turnauksen ajaksi toimitsijat järjestettyä peleihin ja LOL:in pelaajat pystyivät keskittymään olennaiseen. Kuitenkin jotain merkillistä peleissä tapahtui, kun 10 ensimmäistä maalia vastustajat teki meidän verkkoon. Ensimmäiseen peliin saatiin kaksi kenttää kokoonpanoon ja Juha debytoi LOL.in joukkueessa . Peli alkoi tasaisesti ja parhaat paikat sai LOL luotua lähinnä yksinkertaisen pelitaktiikan mukaan. Vetoja saatiin ja maskimiehenä hääri Petri, jolla nyt ei ollut tuuri suosiollinen maalin merkiksi. YV päästiin myös kokeilemaan ja molemmilla kentillä yritystä riitti ja tälläkin kertaa tolppa pelasti vastustajan. Niin se monesti mene, kun et maalia tee vastustaja rankaisee. Ote siirtyi FCK:lle ja nakuttivat jokaiseen erään pari maalia. Pelin viimeisen maalin teki LOL tämä olikin sitten urheiluruutuun kelpaava maali. Vesku syötti Pasin oikealta kaistaleelta läpiajoon ja maalivahti lähti vastaan, jolloin Frisbee mestari ”suupasi” pallon veskan maaliin. Lopussa vielä Tommo otti Nelson painiotteen vastustajasta ja tuomarikokouksen jälkeen tuomioksi julistettiin rangaistuslaukaus. Näätä ei lähtenyt maalissa tekemään aloitetta ja torjui vastustajan laukaisun.

Toiseen peliin tuli pieniä muutoksia ja tällä kertaa mukana oli 11 kenttäpelaajaa. Vastustajana oli SBK, joka oli voittanut ensimmäisen pelinsä HIFK- White vastaan. Alku taas näytti ettei meillä ole mitään hätää tässä pelissä, mutta avausmaali jäi taas tekemättä. Capitano oli itsensä laittanut sentteriksi, jolla paikalla ei ole varmaan ikinä pelannutkaan. No vastustajan ensimmäinen maali meni C piikkiin, kun merkkaus oli pettänyt. Toisessa erässä sitten kasetti petti LOL:lla ja otettiin 3x 2min. sekä huudeltiin toisille. Tulostaululla oli 0-4 numerot ja vastustaja nauroi meidän kiukuttelulle. Viimeisen erän viesti oli kasvojen pesu häpeästä eikä tuloksella ollut väliä. Niin se vaan menee, kun luotetaan ja kannustetaan tulee tulokset kaupan päälle. Kaikille kentille tuli onnistumisia ja uusia pelaajia saatiin LOL:in maalintekijähistoriaan Juhan sekä Teemun toimesta. 4min. 23 s meni neljän maalin tekemiseen ja peli päättyi historialliseen tasapeliin (viime vuonna ei yhtään tasuria). Vaikka sijoitus on toiseksi viimeinen oli piste arvokas saada tasaisessa sarjassa.