Puoliväli ja yhteenveto

LoLLi Rusalla

16.12.2017 vuoden viimeinen säbäkierros Lollin osalta.

Hyvällä menestyksellä kyllästetyt lollilaiset saapuivat ensimmäisen puoliskon viimeiselle turneelle takki auki. Kuin  epämääräisenä kiertolaislaumana (romaanit).. ei ollut sovituista kuvioista kovin moni pitänyt kiinni, vaan peleihin saavuttiin pahimmilleen paria minuuttia ennen pelin alkua. Varsinkin, kun tuntia ollaan yleisesti ottaen pidetty sopivana aikana olla paikalla ennen peliä.

Tämä epämääräinen valmistautuminen näkyi joukkueen sekopäisenä pelaamisena. Kuten arvata saattaa niin eka pelihän oli juuri niin vaikea kuin sitä arvuuteltiin olevankin.

Peli alkoi vastustajan hienoisella hallinnalla ja eka erän 10 minuutin kohdalla alkoi ropista. Ensin kakkoskentällinen kävi kiittämässä miinusvaihdosta vastustajaa ajassa 10:41 ja heti perään kolmonen ajassa 11:07. Oli ykköskentällisen vuoro pitää hetki tilanne jäässä, mutta  kakkoskenttä tuli seuraavaan vaihtoon jälleen sekaisin ja poissa olevana, sekä ottivat lisää miinusta listoille aikaan 12:34 ja näin alle kahdessa minuutissa oli Lolli 3-0 tappiolla.

Ilmeisesti vastustajalle tuli hyvän olon tunne sillä, ajassa 13:47 vastustajan puolustaja päätti antaa sarjaa johtavalle maalipyssylle pienen lahjasyötön (tai testin, ollaanko hereillä) ns. p-pisteiden väliin ja El maestro kiitti ja kuittas. Pallo yläristikkoon ja pelin 3-1 kavennus (hereillä oltiin). Toisen erän alkuun kolmoskentän teräsjyrä Petri *kinde* Kinnunen sai kerättyä 20 metrin verran vauhtia ja puoli katsomoa haukkoi henkeä (haukotteli), kun kinde räväytti ranteella 3-2 kavennuksen oikeasta laidasta… kuinkas muutenkaan kuin yläristikkoon… pelikello pysähtyi aikaan 16:30.

Toinen erä ja suurin osa kolmatta erää peli aaltoili päästä päähän, molempien joukkueiden tuhlatessa paikkojaan. Lolli keksi ottaa toisen jäähynsä ajassa 35:37 sekoittaakseen vastustajan parametrejä ja se toimi… ajassa 36:07 alivoimalla El maestro haistoi kaaripallona lähetetyn sisäänlyönnin oikean liitoradan.. toisin kuin vastustajan puolustus… ja pam.. rystyruoska lauloi taululle 3-3 tasoituksen. Lolli pääsi vielä pelin loppuun yrittämään ylivoimalla, mutta koko pelin hukassa olleet Aki *vanukas* Wulff ja Kimi *cindy* Virtanen päättivät lähteä yhdessä istumaan jäähyboxiin, jotta eivät pilaisi koko peliä… sekin toimi.. omissa ei enää soinut.

Toinen peli Lollille 8-1

Tästä pelistä mainittakoon sen verran että Aki ja Kimi saivat pinnoja. Tämä oli varsinkin sarjan pistepökeleen voitossa kiinni olevan Akin pelastus.. Aki kun oli lähdössä kotiin jo eka pelin jälkeen koska kiikarit olivat herran ensimmäiset koskaan tällä tasolla. Onnistujia löytyi kakkoskentästä ja maalinsuulta.. (hyvä osku)