Matematiikkaa 4*2=?

Vastaus: Teorissa kaikki on vielä mahdollista.

Viimeiset kaksi turnausta ovat divarin osalta kutkuttavaakin kutkuttavampia. Mielenkiinto kohdistuu lohkossa alakastin joukkueisiin Loviisa II, Svartbäck ja LoL.

Loviisan tilanne on haastava seuraavissa neljässä ottelussa, kun vastassa ovat kärkijoukkueet LapPa, DR ja Light Iron. Loviisalaiset tulenevat harjaamaan kuitenkin Svartbäckin viimeisessä ottelussa ja tällöin heidän kokonaispisteensä jäävät yhteentoista.

Svartbäckillä tilanne on kaikkein vaikein ja lisäksi kun kuntokäyrä osoittaa alaspäin kuin lehmänhäntä, niin vaikeaa tulee olemaan Loviisaa vastaan. Muissa otteluissa pisteet ovat vieläkin tiukemmassa, kun vastassa ovat Light Iron, Red Stars ja  Ylhäs II. Ylhäs II tulee harjaamaan tiukan ottelun vahvaan kokemukseen nojaten ja perinteikäs joukkue haluaa välttää karsinnat. Svartbäck jää kahdeksaan pisteeseen.

Lollilaisille asetetaan mustan hevosen viittaa. Joukkueessa on paljon kokemusta ja mikäli rosteri on vain kunnossa, niin joukkue pystyy haastamaan kenet tahansa tässä lohkossa. Isoja pelejä  – isoille pelaajille! Lolli kohtaa viimeisissä otteluissa Red Starssin, JVP:n ja EST:n.  Sarjan viimeinen ottelu, jossa toivottavasti on paljon panoksia, niin vastassa on Diablos Rojos. DR:lle ottelu on merkityksetön , joten panoksien jäädessä tänne asti (?!) Lolli on vahvoilla. Voittamalla loput ottelut Lolli tulee olemaan hyvin lähellä karsijan paikkaa, kahdellatoista pisteellä.