Divari jatkuu sunnuntaina

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on ohitse sunnuntaina, kun kauden kuudes turnaus pelataan Ruskeasuolla. Hekumallisen tasainen lohko lupaa mielenkiintoisia ottelupareja, joissa ratkotaan tärkeitä pisteitä kevättä ajatellen. Millaiset ovat joukkueiden kuntokäyrät pitkän tauon jälkeen ja nähdäänkö pesäeroa kärjen osalta?

Ennakoitavissa on ristiinmeneviä tuloksia. Muutamia mielenkiintoisia ottelupareja, joita on syytä nostaa esille.

TNT – Ranko: Jatkuuko TNT:n voittokulku vai saako Ranko käännettyä kolmen ottelun tappiokierteen poikki?

Sb Pro III – LoL: Molempien joukkueiden kuntokäyrät ovat olleet nousujohteiset. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Lollille 6-4. Nuoruus vs. kokemus.

SBS Simdax – TNT: Alkukauden sarjakärki Simdax on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan, kokeneelta joukkueelta on lupa odottaa parempia otteita.

Lollia vaivanneet useat alkukauden loukkaantumiset alkavat olemaan historiaa. Koko alkukauden loukkaantuneena ollut Aaltosen Tommi tekee paluun takalinjoille sekä uusin vahvistus Jope Leppänen tekee debyytin divarin osalta.

Lolli saa kauden parhaan kokoonpanon otteluihin, joten nyt on myös hyvä aika katsoa millainen joukkueen iskukyky on rosterin ollessa laaja!

Lollin ottelut televisioidaan URPO-TV:n välityksellä.